بررسی مشکلات مدیریت طراحی معماری درایران و تاثیرآن بر عوامل کلیدی موفقیت پروژه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی نظریه های نوین در معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: QCAU01_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1800
نویسندگان
عضو هیئت علمی، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
عضو هیئت علمی، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
چکیده
امروزه مدیریت پروژه های طراحی در کلیه کشورهای توسعه یافته و صنعتی بعنوان عاملی که تهدیدها را تبدیل به فرصت ها می کند در پروژه ها مورد استفاده تمامی شرکت ها و سازمان ها قرار می گیرد . به همین منظور سازمان بین المللی استانداردسازیISO بهمنظور تسهیل و هماهنگ سازی جنبه های مختلف صنایع و خدمات در سراسر دنیا اقدام به تدوین استاندارهای بین المللی متعددی از جمله استانداردی برای سیستم مدیریت پروژه نموده است. این استانداردها منجر به حذف شدن فرآیندهای زائد، مشخص شدن مسئولیتها و اختیارات هر سمت و تبیین شفاف مقاصد مدیریت، مشخص شدن نحوه گزارش دهی و گزارش گیری، تعیین روش های تجزیه و تحلیل گزارشات و اولویت بندی منابع لازم، تعیین اهداف و برنامه ریزی انجام آنها با هدف افزایش رضایت مشتریان گردیده است. هدف این مقاله بررسی مشکلات موجود ومقایسه روند مدیریت طراحی در ایران و بررسی تاثیر آن بر موفقیت پروژه است. در مرحله اول از روش کتابخانه ای به بررسی و مطالعه در مورد ادبیات مرتبط با مدیریت طرح پرداخته و سپس نسبت به اخذ نظرات اساتید و شرکت های مهندسی مشاور از طریق پرسشنامه اقدام گردیده است. نتایج این مقاله منجر به شناسایی پنج مشکل عمده در روند مدیریت طراحی در مهندسین مشاور گردید.کلیدواژه ها
مدیریت طراحی ، مشکلات، ایران، مهندسین مشاورمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.