بررسی تأثیرات باغ ها و فضاهای سبز بر بهبود درمان بیماران روحی – جسمی (Horticulture therapy)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF02_571
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1030
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
پژوهشگر دوره دکتری معماری دانشگاه تربیت مدرس گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
فضای سبز و باغ ها از جمله فضاهایی هستند که بر حالات روحی و روانی انسان تأثیر می گذارند، و طراحی قوی این محیط ها می تواند در بهبود بیماران نقش بسیار مهمی داشته باشد. حیاط انسان برگرفته از طبیعت است و رشد انسان نیز در تأمین تغذیه و سلامتی به آن بستگی دارد. تمام نیاز ها و حل مشکل جسمی و روحی انسان برگرفته از طبیعت است، انسان جزئی از طبیعت وفضای سبز است و علاقه زیادی دارد که نیاز درمانی اش را از این طریق پیدا کند، زیرا برای هر بیماری طبیعت، درمانی عرضه کرده است. با توجه به این که طیف وسیعی از جامعه درگیر بیماری های روحی و جسمی می باشد، انسان هر چه به فضای سبز و طبیعت نزدیک تر شود، و از او الهام بگیرد تندرست و سالم مانده و عمر بیشتری خواهد نمود. به همین دلیل جامعه روی به باغ درمانی آورده است و از نعمات آن بیشتر بهره میبرد و در علاج بیمارهای خود سریعتر، بهتر و مطمئنتر عمل می کند. انسان تنها با داروهای شیمیایی مداوا نمیشود، درمان بزرگی در نظام باغ درمانی وجود دارد که در طیف های دیگر وجود ندارد و آن این است که یک دردیک درمان ندارد و همه عوامل طبیعی نقش درمان و نهایتاً نقش پیشگیری را در برابر بیماریها دارند، در پژوهش حاضر از ابزار اطلاعات (مطلالعات کتابخانه ای و اسنادی و مدارک مرتبط)، استفاده شده است و مکان هایی که با موضوع مرتبط می باشد به طور اجمال واکاوی و بررسی شده است، در این مقاله سعی شده است تا با بررسی اثر فضای سبز و باغ ها بر سلامتی انسان مروری داشته باشیم و نتیجه حاصل شده حس آرامشی بود که به بیماران جسمی و روحی داده می شود.کلیدواژه ها
باغ، فضای سبز، درمان، بیماران روحی- جسمیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.