مطالعه طرح ساماندهی پیاده راه محور طالقانی بر اساس تحلیل SWOT ( نمونه موردی: شهر شوشتر)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF02_440
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 942
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه عبدی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری – دانشگاه غیرانتفاعی باختر – ایلام

شیرزاد نظری

استادیار جغرافیا و برنامه ریزی شهری - دانشگاه غیرانتفاعی باختر – ایلام

چکیده

در چند دهه اخیر با رویکرد نوین به شرایط عابران پیاده و نوعی الهام پذیری از گذشته های پیش از ورود خودرو،مطالعات و فعالیت های گوناگون در جهت احیای سهم پیاده ها از فضای شهری صورت گرفته است. در روش های رایج شهرسازی ایران نیز، نوعی غفلت و بی توجهی نسبت به موضوع حرکت پیاده و فضاهای پیاده یا پیاده راه ها هم در عرصه نظری و هم در عرصه عملی به نحوی بارز مشاهده می شود. خیابان طالقانی با قرار گرفتن در مسیر بازار و مجاورت با عناصر مهم تاریخی، فرهنگی و گردشگری یکی از محورهای اساسی و هویت بخشی شهر شوشتر به حساب می آید. هدف این تحقیق مطالعه طرح ساماندهی پیاده راه خیابان طالقانی شهر شوشتر می باشد. این تحقیق از لحاظ هدف، کاربردی و ترکیبی از روش های توصیفی - تحلیلی می باشد. برای تکمیل اطلاعات از اسناد کتابخانه ای، مصاحبه و مطالعات میدانی استفاده گردیده است و جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات وارائه ی راهبرد های پیاده محوری از ماتریس تحلیلیSWOT بهره گرفته شده است. اجرای طرح پیاده راه در محور طالقانی دارای مزایای عمده ای می باشد که از جمله آن ها می توان به توسعه استفاده از مدل های حمل ونقل پاک، توسعه تجاری منطقه و معابر مجاور به علت افزایش دسترسی افراد به منطقه، تغییر در الگوی سفر در شهر شوشتر اشاره نمود

کلیدواژه ها

پیاده ، پیاده راه ، محور خیابان طالقانی، SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.