سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CEUCONF02_125
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,337
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مدیریت کیفیت اجرایی در پروژه های ساختمانی
چکیده مقاله:
بر طبق یکی از نگرشها مدیریت کیفیت یعنی نظارت بر فرآیند ساخت و تولید برای ایجاد اطمینان از مطابقت آن با آنچه مورد نظر طراح یا مشتری بوده است. بدین ترتیب طیف وسیعی از فعالیتها را شامل میگردد: قابلیت دسترسی، راحتی حمل و نقل، مصرف کم انرژی، سهولت آموزش و بکارگیری و همچنین تعمیر و نگهداری و بازیافت را میتوان از عوامل کیفیت برشمرد. نظر به گسترش پیوسته سازمانهای صنعتی، اداری و لزوم بهرهگیری صحیح از امکانات محدود برای تأمین نیازهای روزافزون جامعه، هدایت سازمانهای تولیدی، صنعتی و دولتی در تحقق هدفهای سازمانی و ایفای وظیفه، احتیاج به مدیریتهای صنعتی و اداری پیشرفته و متکی به اصول علمی داشته و بهکارگرفتن فنون جدید در مدیریتها ضروری است. در عین حال محیط امروز سازمانها، مدیران را با چالشهای جدیدی رو به رو میسازد و هر روز پویاتر از قبل میشود. رقابت جهانی و انتظارات جوامع در حال تحول نیازهای مدیریتی جدیدی را مطرح میکند. مفاهیم مشارکت، توانمندسازی، کارگروهی، انعطاف و نظیر اینها، به منزله مسائل روز سازمانها، مدیران را به خود مشغول میدارند. درکنار این موارد، تقاضاهای جدیدتر برای بهرهوری و مزیت رقابتی، از طریق کاراتر کردن عملیات ، بهرهگیری از فنآوری جدید ، تعهد و التزام به ارائه محصولات و خدمات کیفی و جلب رضایت مشتری و ارباب رجوع مطرح میشوند. در این میان مدیریت کیفیت جامع یکی از مفیدترین و مؤثرترین روشهای مورد استفاده در سیستمهای مدیریتی به شمار میآید که به نحو شایستهای مباحث کیفیت را دربر دارد. مشکلات مدیریت کیفیت در صنایع عمرانی مانند کیفیت پایین اجراء، عدم توجه به محیط کار و نیروی انسانی و هزینههای دوباره کاری باعث توجه به ایجاد سیستم مدیریت کیفیت در این صنایع شده است. صنایع عمرانی با توجه به اختصاص بخش عمدهای از بودجه کشورها به خود، از اهمیت فوقالعادهای برخوردار میباشند و اعمال مدیریت کیفیت بر آنها به منظور توانمندسازی مستمر، برآورده کردن نیازهای متقاضیان، کاهش دوباره کاریها، افزایش مشارکت کارکنان و کار گروهی منجر به سودآوری قابل توجهی میگردد. در این مقاله ابتدا به معرفی مدیریت کیفیت جامع پرداخته شده است. سپس استراتژیها و راهکارهای اجرایی استقرار سیستم مدیریت کیفیت جامع بیان گردیده و در این راستا، پارامترهای عمومی و اختصاصی لازم جهت پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع در مراحل طراحی و اجراء بیان گردیدهاند.
کلیدواژه ها:
مدیریت ریسک، پروژههای ساختمانی، کیفیت اجرایی پروژههای ساختمانی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/382530/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دلارام، فرزاد و قاسم زاده موسوی نژاد، سید حسین،1393،بررسی مدیریت کیفیت اجرایی در پروژه های ساختمانی،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/382530
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دلارام، فرزاد؛ سید حسین قاسم زاده موسوی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1393، دلارام؛ قاسم زاده موسوی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر تبلیغات بر عملکرد مالی و ریسک شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی اثر دوزهای مختلف نانوذرات نقره بر روی طحال موش صحرایی نر نژاد ویستار
- کاربرد مدیریت کیفیت جامع در بهبود عملکرد کیفی پروژه های عمرانی
- شرایط و ضوابط نکاح غیر ثبتی در حقوق ایران
- واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی - مذهبی در مطالعات اسنادی مورد پژوهش: مقالات علمی پژوهشی فارسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.