مطالعه آزمایشگاهی بررسی تاثیر کاربرد نانو ذرات بر افزایش مقاومت فشاری و دوام بتن های خود تراکم مقاومت بالاUHSSCC

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF02_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 668
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید ذوالقدری

کارشناس ارشد سازه معاون اجرایی شرکت اریکه گستران سام

رضا مقیمی واسکسی

کارشناس ارشد سازه مدیر بخش بتن واحد تحقیق و توسعه شرکت سیمان تهران

علی اکبر مقصودی

دانشیار بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا رازقی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه مدیر فنی شرکت فرآورده های بتنی پریفاب

چکیده

نانوتکنولوژی رویکرد و روشی جدید در تمام رشته هاست که با ساخت اتم به اتم مواد، چشم انداز جدیدی از تولید مواد را با چیدمان اتمی وخواص متفاوت در اختیار ما قرار می دهد. رویکرد جامع و سیستماتیک به بتن و شناخت زیر سیستم های آن در مقیاس اتمی و بررسی ارتباط این زیر سیستم ها با یکدیگر زمینه ساز ساخت بتن های ویژه و توانمند می باشد. با این نگرش تاثیر استفاده از نانو ذرات در بهبود رفتار فاز خمیری، افزایش مقاومت فشاری و نیز بهبود پارامترهای دوام بتن های خودتراکم مقاومت بالا مورد بررسی قرار گرفته است. در مقاله حاضرکه حاوی بخشی از دستاوردهای پروژه ی تحقیقاتی شرکت تولید فرآورده ها و مصنوعات بتنی پریفاب تحت عنوان مطالعه آزمایشگاهی رفتار و خصوصیات بتن های خودتراکم مقاومت بالا که طی سال های 1393-1393 اجرا گردیده است می باشد، برترین طرح مخلوط بتن خودتراکم مقاومت بالا از میان بیش از 121 طرح مخلوط آزمایش شده که به روش صنعتی تولید گردیده به همراه نتایج بررسی رقتار فاز خمیری، مقاومت فشاری و پارامترهای دوام اندازه گیری شده گزارش گردیده و سپس تاثیر استفاده از نانو ذرات در بهبود رفتار فاز خمیری، مقاومت فشاری و پارامترهای دوام طرح مخلوط بهینه سازی شده نسبت به طرح اصلی بررسی و گزارش گردیده است. رفتار بتن در فاز خمیری بر اساس آزمایش های جریان اسلامپ، حلقهJ جعبهLشکل و قیف V شکل بررسی گردیده و خواص مکانیکی مورد آزمایش شامل مقاومت فشاری، مقاومت خمشی چگالی ظاهری، جذب آب، تخلخل و ضریب موبینگی بوده است.

کلیدواژه ها

رئولوژی، نانو ذرات، بتن خودتراکم مقاومت بالا، رفتار فاز خمیری، پارامترهای دوام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.