بررسی نقش توانمندسازی فنی کارگران در افزایش بهره وری بخش صنعت استان مرکزی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF02_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 714
نویسندگان
رئیس گروه سرمایه گذاری اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی، فارغ التحصیل کارشناس ارشد مدیریت اجرائی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارا
چکیده
در این مقاله به شیوه توصیفی-پیمایشی به بررسی تأثیر آموزش مهارت های تخصصی شغلی در افزایش بهره وری بخش صنعت کشور پرداخته ایم. برای این منظور استان مرکزی به عنوان استان پایلوت صنعتی برای مطالعات میدانی انتخاب گردید. تعداد 46 واحد صنعتی فعال در زیر بخش های مختلف صنایع استان شناسایی و بر این اساس جامعه آماری تحقیق متشکل از 531 نفر کارگر (نیروهای صف و عملیاتی) این واحدها تعیین و با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه مطلوب 224 نفر محاسبه و پرسشنامه مشتمل بر 18 پرسش در میان نمونه مورد نظر توزیع و پاسخ لازم دریافت گردید. یافته های تحقیق گویای ارتباط مستقیم و معنی دار بین آموزش مهارت های تخصصی شغلی و افزایش بهره وری بخش صنعت در استان مرکزی می باشد. بر این اساس استقرار یک نظام آموزشی با نگاه میان مدت و بلند مدت و به روز رسانی مستمر دانش و مهارت شغلی کارکنان بخش صنعت به عنوان نیاز اساسی توسعه صنایع خصوصا صنایع دانش بنیان و یک ضرورت اجتناب ناپذیر به منظور توسعه اقتصاد کشور می باشدکلیدواژه ها
مهارتهای شغلی، بهره وری، بخش صنعت، استان مرکزیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.