رابطه عدم تقارن اطلاعاتی با شکاف نسبی بازده واقعی و بازده مورد انتظارشرکتها (مطالعه موردی صنعت پالایش نفت ایران)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF02_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 466
نویسندگان
هیئت علمی دانشگاه یزد
دانشجوی ارشد مالی
چکیده
این نوشتار رابطه عدم تقارن اطلاعاتی با شکاف نسبی بازده واقعی و بازده مورد انتظار شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران را بیان می نماید.بدین صورت که عدم تقارن اطلاعاتی به عنوان متغیر مستقل و شکاف نسبی بازده واقعی و بازده مورد انتظارشرکتها به عنوان متغییر وابسته طی دوره زمانی 5 سال محاسبه می شوند. تحقیق حاضر در حوزه تحقیقات اثباتی حسابداری است و چون مبتنی بر اطلاعات واقعی در صورت های مالی شرکتهاست.لذا نوعی تحقیق کاربردی نیز می باشد.با توجه به استفاده از اطلاعات گذشته ,روایی تحقیق پس رویدادی است و روش تحقیق از نوع همبستگی می باشد و برای بررسی وجود رابطه بین متغییر مستقل و متغیر وابسته از مدل رگرسیون چند متغیره استفاده می شود. فرضیه این تحقیق, تعیین رابطه عدم تقارن اطلاعاتی بر شکاف نسبی بازده واقعی و مورد انتظار سهام شرکت صنعت پالایش نفت در بورس اوراق بهادار تهران می باشدکلیدواژه ها
عدم تقارن اطلاعاتی,قیمت پشنهادی خرید وفروش, بازده واقعی ,بازده مورد انتظارمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.