سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
کد COI مقاله: EPDC20_083
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 805
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تشخیص جزیرهای شدن منابع تولید پراکنده سنکرون در ریزشبکه با استفاده از روش های داده کاوی
چکیده مقاله:
جزیرهای شدن منابع تولید پراکنده در ریزشبکه ها، مشکلات زیادی را در بهره برداری و مدیریت شبکه ایجاد می کنند. بنابراینتشخیص درست و به موقع این پدیده، یکی از مسائل مهم در حفاظت ریزشبکه می باشد. متداولترین روش های تشخیصجزیرهای روش های پسیو هستند، اما ناحیه ی غیرقابل تشخیص بزرگتری نسبت به سایر روش ها دارند. اساس این روش هااندازه گیری پارامترهای الکتریکی در نقطه اتصال منابع تولید پراکنده به ریز شبکه می باشد. روش های پسیو مبتنی برداده کاوی می توانند برای کاهش ناحیه ی غیرقابل تشخیص و همچنین کاهش زمان تشخیص استفاده شوند. در این مقاله بااندازه گیری پارامترهای الکتریکی نقطه اتصال و انتخاب ویژگی های موثر (ولتاژ، تغییر ولتاژ نسبت به زمان، فرکانس، تغییرفرکانس نسبت به زمان و توان اکتیو) و با استفاده از روش های داده کاوی حالت جزیره ای تشخیص داده می شود. روش ارائهشده در این مقاله بر روی یک شبکه نمونه در نرم افزار PSCAD/EMTDC اجرا می شود، نتایج نشان می دهد روش ارائهشده دارای دقت و سرعت مناسبی می باشد.
کلیدواژه ها:
تشخيص جزيره اي شدن، توليد پراكنده، داده كاوي، الگوريتم كلاس بندي، روش هاي پسيو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/381508/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرهنگی، احسان و برکاتی، سیدمسعود،1394،تشخیص جزیرهای شدن منابع تولید پراکنده سنکرون در ریزشبکه با استفاده از روش های داده کاوی،بیستمین کنفرانس توزیع برق،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/381508
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، فرهنگی، احسان؛ سیدمسعود برکاتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، فرهنگی؛ برکاتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.