اثر سطوح مختلف کلات و سولفات آهن بر اجزای عملکرد گیاه دارویی خاکشیر

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی کاربرد علوم و فناوری های نوین در کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: MYBOOD02_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 577
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه تقی زاده طامه

حسین شمسی

استاد راهنما

چکیده

به منظور بررسی منابع و سطوح مختلف کود آهن بر اجزای عملکرد گیاه خاکشیر،آزمایش به صورتفاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی و با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل چهار منبع کود آهن شامل: 1-کلات آهن اورتو اورتو 4/8 درصد با مقادیر 5، 0/0، 1، 1/5 کیلوگرم در هکتار 2-سولفات آهن با مقادیر 0، 1، 2، 4 در هزار در هکتار3- نانو کلات آهن به صورت کود آبیاری با مقادیر 0، 3، 5، 10 کیلوگرم در هکتار4- سکوسترین آهن 138 به صورت کود آبیاری با مقادیر 0، 3، 5، 10 کیلوگرم در هکتار در نظر گرفتهشد.(صفر به عنوان شاهد).فواصل بین ردیف 30 سانتیمتر و روی ردیف 20 سانتیمتر بود.کشت بصورتکپه ای انجام شد.صفات مورد بررسی شامل:ارتفاع بوته،تعداد غلاف در بوته،تعداد بذر در غلاف، بود. نتایجنشان داد همه صفات تحت تأثیر منابع آهن قرار گرفتندومعنی دار شدند.با توجه به نتایج بدست آمدهبهترین تیمار، نانو کلات آهن در غلظت متوسط بود.

کلیدواژه ها

خاکشیر، آهن، عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.