سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TOROUD02_041
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 764
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین کننده های اقتصادی-اجتماعی وضعیت رفاه اجتماعی ایران در طول چهار دهه اخیر
چکیده مقاله:
مقدمه: امروزه ارزیابی و پایش وضعیت رفاه اجتماعی کشورها از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد، به طوری که تحلیل های هزینه فایده، سنجه های رشد، مقایسه های بین المللی، و مطالعات فقر و نابرابری مکرراً به ارزیابی های رفاه اجتماعی ارجاع می کنند. هدف این مطالعه بررسی میزان تاثیر درآمدهای نفتی، جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی، نرخ رشد جمعیت، نرخ ارز، کسری بودجه دولت، مخارج کل دولت، صنعتی شدن و نرخ رشد اقتصادی بر وضعیت رفاه اجتماعی کشور طی سالهای 1347 تا 1390 می باشد روش: در این مطالعه رفاه اجتماعی با استفاده از شاخص ترکیبی رفاه اجتماعی اندازه گیری گردید و برای ارزیابی تاثیر متغیرهای توضیحی بر شاخص ترکیبی رفاه اجتماعی از روش خود رگرسیونی با وقفه های توضیحی استفاده شد. برای برآورد مدل از نرم افزار اقتصادسنجی میکروفیت استفاده شد و نتایج برآورد مدل در سه بخش رابطه ی پویا، رابطه ی بلندمدت و رابطه ی کوتاه مدت ارایه گردید. یافته ها: نتایج نشان داد که پنج متغیر صنعتی شدن، درآمدهای نفتی، نرخ رشد اقتصادی، نقدینگی و جنگ تحمیلی اثر معناداری درطول دوره مورد بررسی بر رفاه اجتماعی کشور داشته اند. در بین این متغیرها، صنعتی شدن در بلند مدت و درآمدهای نفتی در کوتاه مدت بیشترین تاثیر را بر شاخص رفاه اجتماعی کشور داشته است بحث: بنظر می رسد که تمرکز بیشتر بر بخش صنعت و صنعتی شدن از یک طرف و کاهش نقدینگی از طرف دیگر می تواند رفاه اجتماعی بیشتری را در بلندمدت برای کشور به دنبال داشته باشد.
کلیدواژه ها:
رفاه اجتماعي، صنعتي شدن، درآمدهاي نفتي، رشد اقتصادي، نقدينگي، جنگ تحميلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/379176/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محققی کمال، سید حسین و رفیعی، حسن و سجادی، حمیرا و عباسیان، عزت اله،1394،تعیین کننده های اقتصادی-اجتماعی وضعیت رفاه اجتماعی ایران در طول چهار دهه اخیر،دومین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/379176
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، محققی کمال، سید حسین؛ حسن رفیعی و حمیرا سجادی و عزت اله عباسیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، محققی کمال؛ رفیعی و سجادی و عباسیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر نوسانات قیمتی انرژی نفت بر قیمت مسکن در ایران
- تحلیل فضایی تأثیر شهرنشینی بر رفاه اجتماعی در استان های ایران
- تاثیر نااطمینانی قیمت نفت بر متغیرهای کلان اقتصادی
- بررسی ساختار درآمدها و هزینه های شهرداری ها با تاکید بر شهرداری تهران
- بررسی رابطه احساس نابرابری جنسیتی و رضایت از زندگی در بین دانشجویان دختر(مطالعه موردی: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.