تأثیر آفرینش فضاهای داخلی با فرمهای پارامتریک بر یادگیری ارزش های زیباشناسانه از منظر اندیشمندان غربی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنگره بین المللی پایداری درمعماری و شهرسازی - شهر مصدر
- کد COI اختصاصی: CSAU01_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 823
نویسندگان
مدیرعامل، لابراتوار پژوهش های تکنولوژیک خشت و خط، رشت
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش، کیش
دکتری معماری، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)، تهران
چکیده
در جهان معاصر که تحولات گسترده تکنولوژیکی، ابعاد مختلف زندگی بشر را درنوردیده، محیط زندگی باید معلول علم و تکنولوژی عصر حاضر، دیدگاه انسان از خود و محیط خوشی و مطابق با شرایط امروز، بازتابش ارزش های گذشته باشد، که بهره گیری از فرمهای پارامتریک و آفرینش سیالیت مؤثر در فضاهای داخلی، در تضاد با ساختار رایج معماری داخلی، تجربه جدیدی را برای انسان به ارمغان آورده است. در این کاوش سعی شده تأثیر بهره گیری از تکنولوژی دیجیتالف منحصراً پارامتریک در شکل دهی فضای داخلی انعطاف پذیر بر تعامل دوسویه انسان و محیط زندگی اش، و اثر تغییرات حاصله در یادگیری به روش پیمایشی بررسی گردد. بطوریکه اثرات عوامل و عناصر بصری محیط زندگی در تعامل با پاسخ فعالانه انسان قرار گرفته، تا نیاز انسان به تجربه محیط بعنوان الگوی رشد و ترقی خویش از یک سو، و تمایل به یادگیری ارزش های جدید از سوی دیگر، انگیزه رهیافت به ارزش هایی وام گرفته از تحولات تکنولوژیکی شود. و تکنولوژی بعنوان بخشی از محیط با تکیه بر زبان و گرامر نقوش هندسی با کمک رایانه فرمهایی پارامتریک بی آفریند که پیش از این وجود نداشته، و در عناصر و اجزاء معماری داخلی متجلی شده و فضاهای بالقوه ای ایجاد نماید. و از آنجا که انسان ظرفیت بالایی برای تطبیق فعالیت های خود با قابلیت های محیط های جدید ساخته شده دارد، به نظر می رسد تغییر محیط زندگی با آفرینش فضاهای داخلی دیجیتال ضمن عرضه تجربه جدیدی از روابط با معنا، سبب یادگیری ارزش های زیباشناختی و رهیافت به تغییر دائمی خواهد بود.کلیدواژه ها
ارزش های زیباشناسی، معماری پارامتریک، کنش های رفتاری، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.