جایگاه و نقش مراکز علمی و پژوهشی در پیاده سازی و توسعه بانکداری مجازی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: IMSYM01_270
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 423
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اعظم السادات جلادتی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی

چکیده

دنیای فردا دنیای سازمان های پسانوگراست و شاید اشکال غالب سازمان های امروزی همچون بوروکراسی ها که به شکل حیرت آوری در تار و پود زندگی اجتماعی انسان امروز ریشه دوانیده است و زندگی بدون آنها غیر قابل تصور می نماید، پاسخگوی نیازهای جامعه فردا نباشد؟ مفاهیم سازمان، مدیریت و کیفیت خدمات بشدت در معرض تغییرند با رشدسریع تکنولوژی های مختلف بخصوص فناوری اطلاعات و فنون ارتباطی جدید، از هم اینک آهنگ فروپاشی ساختارهای عریض و طویل به گوش می رسد ومفاهیمی همچون سازمان های مجازی، دولت الکترونیک ،تجدید ساختار و کوچک سازی فضای مطالعه پیرامون مفهوم سازمان را پر کرده اند. بنابراین تحقیق حاضر با هدف تبیین جایگاه و نقش مراکز علمی و پژوهشی در پیاده سازی و توسعه بانکداری مجازی انجام یافته و به این نتیجه رسیده که مراکز علمی و پژوهشی در پیاده سازی و توسعه بانکداری مجازی تاثیر مثبت ومعناداری دارند.

کلیدواژه ها

مراکز علمی و پژوهشی، مدیریت دانش و دانایی، توسعه بانکداری مجازی، اقتصاد مبتنی بر دانایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.