بررسی میزان تحقق بانکداری الکترونیک در ایران و ارائه استراتژی های مطلوب بازاریابی( مورد مطالعه: بانک کشاورزی شهر کرمانشاه)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: IMSYM01_145
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وریا مومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده

این پژوهش با هدف میزان تحقق بانکداری الکترونیک سعی در بررسی فاکتور های موثر در تحقق این نوع بانکداری و ارائه استراتژی های بازاریابی مناسب دارد. دراین تحقیق که ازنوع توصیفی_ پیمایشی است، در این تحقیق از جامعه آماری تعداد 150 نفر با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند، به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری SPSSو AMOS استفاده شد. با توجه به اینکه آزمون فرضیه ها سطح معنی داری(000(sig= برای دامنه آن ها کمتر از 0/05 بدست آمد فرضیه ها مورد تایید قرار گرفته و براساس تحلیل های آماری که انجام شد، می توان گفت که در سطح 5 درصد پنج متغیر زیرساخت فنی، زیر ساخت مالی و اقتصادی ، زیر ساخت فرهنگی و انسانی نقاط ضعف و چالش های پیش روی بانکداری الکترونیک و استراتژی های بازاریابی بر تحقیق بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی شهر کرمانشاه موثر هستند و هر پنچ متغیر تاثیر یکسانی بر تحقق بانکداری الکترونیک دارند. از طرفی در بخش دوم تحقیق که به بررسی روابط بین متغیر های تاثیر گذار برتحقق بانکداری الکترونیک با در نظر گرفتن متغیر استراتژی های بازاریابی به عنوان متغیر وابسته و متغیرهای زیرساخت فنی، زیر ساخت مالی و اقتصادی ، زیر ساخت فرهنگی و انسانی و نقاط ضعف و چالش ها به عنوان متغیرهای مستقل پرداخته شد، وجود همبستگی بین استراتژی های بازاریابی و دیگر متغیرها را مورد بررسی قراردادیم که براساس نتایج به دست آمده بین تمامی متغیرهای مستقل و متغیر وابسته همبستگی معنی داری وجود داشت. ووجود رابطه ی رگرسیونی بین این متغیرها توجیه گردید. همچنین در بررسی روابط بین متغیرهای تاثیر گذار برتحقق بانکداری الکترونیک به ترتیب زیر ساخت فرهنگی و نیروی انسانی (0/703)نقاط ضعف و چالش های پیش روی بانکداری الکترونیک (0/720) زیر ساخت فنی(0/701) زیر ساخت مالی و اقتصادی(0/645) و استراتژی هابازاریابی دارای بیشترین همبستگی بوده اند.

کلیدواژه ها

زیر ساخت های بانکداری الکترونیک، میزان تحقق، استراتژی های بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.