بررسی تاثیرات بهره گیری از مفهوم بازساخت همگام با تولید
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE02_340
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1395
نویسندگان
چکیده
این مقاله به بررسی مفهوم و دستاوردهای صنعت نوپای بازساخت ١ پرداخته و مز ایای آن را از دیدگاه متخصصان داخلی و خارجی بررسی می کند . مفهوم استفاده از قطعاتی که حداقل یک بار قبلاً مورد استفاده قرار گرفته اند، امروزه در بسیاری از کشورها از حالت یک مفهوم تنها خارج شده و به صورت صنعتی مستقل، سودآور و علمی درآمده است ، صنعتی با بیش از ی کصد میلیارد دلار فروش سالیانه در سرتاسر دنیا . صنعت باز ساخت هم اکنون در کشورهای پیشرفته دنیا از جایگاه خاصی برخوردار است و در کنار صنایع تولیدی آنها نقش یک مکمل حیاتی را ایفا می کند . مزایای بسیاری از جمله کاهش آلودگی هوا و منابع زیرزمینی، صرفه جویی و حفظ م نابع انرژی و مواد خام به خصوص فلزات، ایجاد فرصتهای شغلی، کاهش هزینه های مصرف کنندگان و تولید کنندگان، همکاری با تولید و برعهده گرفتن بخشی از وظایف تولید محصولات و تولید علم، همگی در این مفهوم جدید نهفته اند و باعث گردیده است تا سرمایه گذاری های کلانی روی ا ین صنعت و پیشرفت آن، توسط کمپانی های مطرح دنیا صورت گیرد . تحقیقاتی نیز در مورد وضعیت این صنعت در داخل کشور انجام شده و ابعاد مختلف آن از قبیل دلایل عدم ورود این صنعت به کشور و پتانسیلهای موجود برای شروع آن، مورد بررسی قرار گرفته است که در این راستا یک نظر سنجی از متخصصین انجام گرفته و تحلیل شده استکلیدواژه ها
صنعت بازساخت، تولید، تعمیرات، محصولات فرسودهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.