طراحی سیستم نگهداری تونل براساس روش قابلیت سختی وانعطاف پذیری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
  • کد COI اختصاصی: NCGER01_239
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 641
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سروش گدازگری

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه یزد

جواد غلام نژاد

دانشیار گروه استخراج، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه یزد

محسن خانی زاده بهابادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه یزد

محمد گنجعلی وند

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه یزد

چکیده

طراحی سیستم نگهداری یکی از ملزومات معدنکاری می باشد که بطور موثری قادر به کاهش و افزایش هزینه ها، و از سوی دیگر تضمین کننده ایمنی کارگاه های استخراج و محیط معدنکاری است . بدین منظور روش های تجربی و تحلیلی متعددی در پی طراحی سیستم نگهداری ابداع گردیدند، که یکی از این روش های تحلیلی، روش سختی و انعطاف پذیری است. وجود روابط زیاد زمان محاسبات را طولانی کرده، از اینرو در این مقاله، با ارائه نرم افزار کدنویسی شده تحت زبان برنامه نویسی جاوا و دریافت اطلاعات مربوط به زمین میزبان و تکیه گاه )سیستم نگهداری( تونل باربری پانل شرقی شماره 2، مقادیر فشار محوری و لنگر خمشی تحت زوایای مختلف را در زمان کوتاهی محاسبه و با داشتن نمودار ها و مقادیر ماکزبمم، تیر آهن پهن با لبه موازی با I PE 333 به عنوان قاب فولادی سیستم نگهداری پیشنهاد شده است

کلیدواژه ها

روش سختی و انعطاف پذیری، نرم افزار Lined Circular Tunnel

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.