انتخاب روش مناسب بازسازی معادن روباز با رویکرد بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی معدن سنگان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس معادن روباز ایران
- کد COI اختصاصی: IOPMC03_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2727
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی معدن، دانشکده فنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
استادیارگروه مهندسی معدن، دانشکده فنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
فعالیت های معدنی و به ویژه روش های استخراج معادن سطحی چنانچه بدون برنامه ریزی و مدیریت صحیح زیست محیطی انجام گیرد، می تواند آسیب های شدیدی برای محیط زیست منطقه پدید آورد. روش های متنوعی برای بازسازی معادن وجود دارند که در این میان تعیین مناسب ترین روش بازسازی زمین های استخراج شده در معادن سطحی با لحاظ شرایط فنی، اقتصادی و اجتماعی از مهمترین مسائلی است که ذهن برنامه ریزان معدن را به خود معطوف می کند. تشدید الزامات قوانین زیست محیطی در حوزه فعالیت های معدنی از یک سو و توسعه رویکردهای نوین علمی همسو با پیشرفت های فناوری در سطح ملی و بین المللی از سوی دیگر موجب معرفی زمینه های نوینی برای بازسازی زمین های استخراج شده گردیده اند که در این میان بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر همچون انرژی های بادی و خورشیدی از مهمترین آنها می باشند. در این تحقیق ضمن بررسی اجمالی روش های مختلف بازسازی معادن سطحی، امکان احداث مزرعه بادی به عنوان گزینه ای مناسب برای بازسازی زمین های استخراج شده در مناطق دارای پتانسیل بادخیزی بالا بررسی و ایجاد مزرعه بادی در زمین های استخرا ج شده معدن سطحی سنگ آهن سنگان به عنوان گزینه ای مطلوب با توجه به شرایط منطقه ای مورد مطالعه قرار گرفته است.کلیدواژه ها
بازسازی، استفاده مجدد از زمین های استخراج شده، مزرعه بادی، معدن سنگانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.