امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر
- کد COI اختصاصی: IPRIA02_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1504
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند
استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند
عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی بیرجند
چکیده
درجه بندی، یکی از مراحل تولید در کارخانجات تولید کننده ظروف چینی می باشد که به صورت چشمی انجام می شود. به دلیل انجام فرایند درجه بندی به کمک نیروی انسانی و در نتیجه تأثیر عواملی مانند خستگی اپراتور، تفاوت در قضاوت افراد در مورد عیوب، نیاز به تجربه زیاد و شرایط محیطی، یکنواختی و کیفیت درجه بندی ظروف پایین می آید. بینایی ماشین از جمله روش های نوین جهت عیب یابی و درجه بندی ظروف تولیدی بر اساس آن عیوب می باشد. برای این منظور یک سیستم بینایی ماشین متشکل از تجهیزات نور پردازی مناسب، یک عدد دوربین و رایانه مورد استفاده قرار گرفته است. در این تحقیق از میان ظروف پینی، زیر قهوه خوری به عنوان نمونه استفاده شده است و به بررسی عیوب لب پریدگی، دفرمگی، لکه آهن، ترک و دورنگی موجود در آن پرداخته شده است که در ادامه به تفصیل توضیح داده خواهد شد. برای هر کدام از عیوب، پردازش تصویر مربوط به همان عیب صورت گرفته است. پس از تشخیص نوع عیب، برای تعیین درجه ی ظرف، معیاری از آن به دست می آید و با توجه به جدول درجه بندی، درجه ظروف تعیین می گردد.کلیدواژه ها
بینایی ماشین، پردازش تصویر، تشخیص عیوب، درجه بندی ظروف چینی لعابیمقالات مرتبط جدید
- فشرده سازی داده های ساخته شده با پاشش گاوسی در مدل سازی سه بعدی با استفاده از تحلیل مولفه اصلی
- دسته بندی عیوب جوش روی تصاویر پرتونگاری صنعتی با معرفی مدل یادگیری عمیق WeldClassNet
- بهبود تخمین بارندگی از پردازش تصاویر ماهواره ای با تلفیق هوش مصنوعی و داده های جغرافیایی (مطالعه موردی شهرستان بندرانزلی)
- تشخیص بیماری صرع در سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و ماشین بردار پشتیبان کوانتومی
- ارائه روش بهبود شناسایی کشتی در تصاویر SAR با استفاده از شبکه عصبی عمیق مبتنی بر باکس های مرزی چرخشی و الگوریتم توجه ادغام شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.