سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CAFM03_043
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 221
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساختار شناسی بحران مالی
چکیده مقاله:
این مقاله چارچوبی از اطلاعات نامتقارن برای درک ماهیت بحران مالیفراهم می کند، همچنین تعریفی دقیق از بحران مالی را نیز ارائه می دهد. بحران مالی اختلال در بازار مالی است که در آن انتخاب نامطلوبو مشکلات مخاطره اخلاقی به نامناسب ترین شکل رخ می دهد، به طوری که بازارهای مالی قادر به هدایت وجوه به سمت فرصت های سرمایه گذاریکه مفیدترین کانال های بازار محسوب می شوند راندارند. درنتیجه، بحران مالی می تواند اقتصاد را از حالت تعادل با خروجی بالا که در آن بازارهای مالی عملکرد خوبی دارند، به سوی خروجی منابع بیشتری سوق دهد. به علاوه این نوشتار چارچوب از اطلاعاتنامتقارن الگوهای موجود در داده ها را تشریح کرده و بسیاری ازویژگی های این بحران ها را که برای تفسیر و درک پیچیده هستند راارائه می کند.این مقاله با رویکرد توصیفی-تحلیلی تدوین یافته استو در آن تلاش می شود تا عوامل موثر بر بروز بحران های مالی درکشورهای در حال توسعه تحلیل شود.
کلیدواژه ها:
بحران مالي، بازار مالي، مخاطره، تعادل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/373036/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیرایش، رضا و شعبانی، سیدامیر رضا،1393،ساختار شناسی بحران مالی، سومین کنفرانس ملی حسابداری ، مدیریت مالی و سرمایه گذاری،گرگان،،،https://civilica.com/doc/373036
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پیرایش، رضا؛ سیدامیر رضا شعبانی)
برای بار دوم به بعد: (1393، پیرایش؛ شعبانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و اولویت بندی آمیخته بازاریابی پایداری (4c) با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای (مطالعه موردی: صنعت لبنیات ایران)
- بررسی تجارب جهانی مقابله با بحرانهای مالی وکسب آموزه هایی برای اقتصاد ایران
- نوآوری های مالی و بحران مالی
- تجربیات کشورهای منتخب در مواجه با بحران های مالی: درسهایی برای ایران
- تامین مالی سازمان های کوچک و متوسط نوآورانه در مواقع بحران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین ساختار مالکیت و مدیریت سود با تاکید بر هزینه های نمایندگی
- تاثیر عدم تقارن اطلاعاتی و تعداد واحدهای فرعی بر کیفیت انتخاب حسابرس جدید
- عدم تقارن اطلاعاتی، اهرم مالی و ارزش شرکتها
- ارتباط اهمیت صاحبکار، رابطه صاحبکار - حسابرس و اقلام تعهدی اختیاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی تأثیر بحران مالی بر اجتناب مالیاتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.