سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه کالبدی
کد COI مقاله: ACPD01_179
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,309
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه)
چکیده مقاله:
مناطق مسکونی ایران به دلیل شرایط استراتژیک و موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد، همواره در معرض انواع خطرات طبیعی و تهدیدات دشمنان بوده است اما علیرغم پشت سر گذاشتن تجربیات ارزنده در این خصوص، بحث معماری و شهرسازی چندان مورد توجه قرار نگرفته است. در سال های اخیر شاهد افزایش ساخت مسکن بدون درنظر گرفتن امنیت ساکنان در فضای کالبدی هستیم. با درنظر گرفتن این نکته که از مهمترین عوامل افزایش دهنده تلفات انسانی در حملات نظامی به مناطق شهری، معماری و سازه غیر استاندارد و مکانیابی اشتباه می باشد و با اشاره به این نکته که جانمایی بهینه ساختمان، پراکندگی مناسب بنا، رعایت کردن پدافند غیرعامل، آرایش فضای معماری و نحوه ارتباط با دیگر فضاها امکانات ویزه ای را برای نجات جان انسان ها فراهم می آورد و باعث کاهش آسیب پذیری می شود، واحدهای مسکونی، مدارس، دانشگاه ها و مراکز خرید در زمره بناهایی هستند که مورد توجه این پژوهش می باشند. در این مقاله با روش توصیفی و تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای به دنبال بررسی نقش پدافند غیرعامل در معماری و سازه فضای مسکونی هستیم که نتایج کلی آن در راستای تبیین جانمایی معماری و پیشنهادات سازه ای همچنین تعیین طرح هندسی ساختمان ها، موقعیت بازشوها و عناصر معماری، نحوه دسترسی و پیش بینی اتاق امن به عنوان فضای چند عملکردی برای هر ساختمان در زمان صلح و تهاجم استوار است.
کلیدواژه ها:
اتاق امن، پدافند غیرعامل، جانمایی معماری و سازه، ساختمان های مسکونی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/372858/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گراوند، مرتضی و شریفی، محسن و محمود وند، سمانه،1394،طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه)،کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه کالبدی،کوهدشت،،،https://civilica.com/doc/372858
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، گراوند، مرتضی؛ محسن شریفی و سمانه محمود وند)
برای بار دوم به بعد: (1394، گراوند؛ شریفی و محمود وند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پاسخ دینامیکی انفجاری بر روی پناهگاه ها و سنگرها
- مدیریت بحران زلزله در بافتهای فرسوده با طرح اتاق امن
- ایمن سازی ساختمان ها و اتاق امن برای کاهش خسارات ناشی از زلزله
- نصب اتاق های امن در ساختمان های بنایی برای مقابله با زلزله
- مدلسازی فیزیکی کاهش خطر گسلش سطحی با استفاده از ژئوگرید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.