کاربرد شبیه سازی در طراحی آزمون داینامیک جهت هوشمندسازی سازمانها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی چالش های مدیریت فناوری اطلاعات در سازمان ها و صنایع
- کد COI اختصاصی: CITMC01_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 615
نویسندگان
مدرس دانشگاه فرهنگیان، مرکز آموزش عالی امام خمینی کاشان
هیئت علمی دانشگاه پیام نور، پیام نور تهران
چکیده
با ظهور فناوری اطلاعات در سازمانها و صنایع، مبحث هوشمند سازی یکی از جنبههایی است که از سیستمهای اطلاعاتی در زمینههای مختلف بهره میبرد. آزمونهای الکترونیکی را میتوان ابزاری پرکاربرد در هوشمند سازی سازمانهای خدماتی و صنایع تولیدی محسوب کرد. این آزمونها هم برای سنجش تحصیلی و هم برای سنجش- های رفتاری و شخصیتی افراد به کار میروند. آزمون تطبیقی کامپیوتری 1 بعنوان یکی از روشهای سنجش داینامیک، از هوشمندترین گزینهها در تامین دقت و امنیت آزمون و گزینش سوالات است. در این روش انتخاب سوال، محاسبه نمره و شرایط پایان آزمون، بر طبق مدلهای ریاضی، هوش مصنوعی و تئوریهای احتمالات است و ضمن کاهش استرس و اضطراب فرد، امکان تشخیص پاسخهای وابسته به حدس و گمان و تقلب را نیز فراهم میکند. تحلیل این گونه آزمونها نیازمند نرمافزارهای خاص میباشد. ولی قبل از پیادهسازی نهائی آن نیازمند شبیهسازیهای متعدد و تعیین دقیق مولفههای آن هستیم. این مقاله با بررسی پیشینهی تحقیقات در این زمینه با مرور مراحل شبیهسازیهای هیبرید 2 ، مونتکارلو 3 و پست هاک 4 ، گزینههای مختلف شبیهسازی مولفه های پنجگانهی آزمون تطبیقی را برای پژوهشگران روشن میسازد. اجرای شبیهسازی نیازمند نرم افزار ویژهی این آزمون خواهدبود. نتایج این مقاله میتواند برای محققین موسسات و سازمانهائی که در اجرای آموزشهای مجازی قصد پیادهسازی سیستم آزمون الکترونیکی دارند، راهگشا باشدکلیدواژه ها
هوشمندسازی،آزمون داینامیک، تحلیل آزمون، شبیهسازی 6مقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.