سیستم پیشنهاددهنده هم پژوهشی موردمطالعه: شبکه اجتماعی کوثرنت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی چالش های مدیریت فناوری اطلاعات در سازمان ها و صنایع
  • کد COI اختصاصی: CITMC01_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید جلالی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم.

مهدی اسماعیلی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان.

سیدحسن هانی

عضو هیئت علمی دانشگاه قم.

چکیده

استفاده از شبکههای اجتماعی در عصر حاضر با رشد چشمگیری همراه بوده است و روزبهروز به مخاطبان این شبکهها افزوده میشود. اما در کنار ویژگیهای مفید موجود در شبکههای اجتماعی درصورتیکه مدیریت صحیح بر این شبکهها حاکم نباشد امکان بروز مشکلات عدیدهای وجود خواهد داشت. شبکه اجتماعی کوثرنت یک شبکه اجتماعی مخصوص طلاب شاغل به تحصیل در حوزه واحد خواهران قم میباشد که ذهنیت ارائهدهندگان این شبکه اجتماعی ایجاد بستر مناسب جهت رشد و پیشرفت کاربران است. یکی از زمینههایی که میتواند در جهتدهی ارتباطات افراد به کار آید ایجاد ارتباط بین افراد در راستای موضوع پژوهش مرتبط با پایاننامه انتخابی کاربر میباشد. از طرفی سیستمهای پیشنهاددهنده میتوانند یک راه حل مناسب جهت کمک به شکلگیری این ارتباطات باشند. در زندگی روزمره ما پیشنهادات نقش مهم و غیر قابل انکاری را ایفا میکنند. پیشنهاداتی که گاها مسیر زندگی افراد را دچار تغییراتی اساسی میکنند. این پیشنهادات ممکن است در هر محیطی و توسط هر کسی ارائه شوند و با توجه به این که در شبکه اجتماعی کوثرنت میتوان کاربران را با اهداف پژوهشی به یکدیگر پیشنهاد داد طراحی و توسعه سیستم پیشنهاددهنده هم پژوهشی قابل توجیه بوده و در این مقاله نیز با استفاده از منابع دادهای موجود سعی در ترکیب روشهای مختلف از قبیل انواع سیستم های پیشنهاددهنده ، روش های خوشه بندی و روش های طبقه بندی در جهت پیادهسازی هر چه بهتر این سیستم شده است. در نهایت تمامی سیستمهای ایجاد شده توسط معیارهای ارزیابی مورد سنجش قرار گرفته و بهترین سیستم انتخاب و معرفی میشود.

کلیدواژه ها

سیستم پیشنهاددهنده، هم پژوهشی، شبکه اجتماعی، کوثرنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.