بررسی مؤلفه های مؤثر در زیبایی شناسی شهری (در تعامل با ساختار عملکردی مدیریت شهری)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: NCIIAU01_329
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران
دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران
دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران
چکیده
امروزه همگام با تغییرات جوامع شهری نظیر تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، کالبد شهرها نیز با دگرگونی قابل توجهی مواجه شده است. با قدم زدن و گردش در فضاهای شهری معاصر و مبتنی بر آنچه از منظر و سیمای شهرها احساس و ادراک می شود و همچنین با مروری بر آنچه که در مراکز آموزشی، حرفه ای و اجرایی مدیریتی می گذرد، سوالی اساسی به ذهن انسان متبادر می شود: که با وجود مراکز علمی، هنری و آموزشی متعدد، حتی با حضور سازمان هایی برای زیباسازی، چرا شهرها همچنان زشت هستند و هر روز نیز بر انواع و مرتبه زشتی هایشان افزوده می شود؟ این مقاله سعی دارد در پاسخ این مساله به شناخت مفهوم زیبایی شناسی و معرفی پارادایم های آن بپردازد، تا اهمیت مقوله زیباسازی شهری جهت نیل به بافت مطلوب شهر روشن شود. در این میان سازمان ها و نهادهایی به منظور جبران کاستی ها با انجام برخی اقدامات و سیاست گذاری ها سعی در بهبود کیفیت بصری و زیبایی شناختی کالبد شهر دارند تا نقایص و معایب موجود را رفع نمایند تا بدین ترتیب تمهیدات زیباسازی شهری در فضاهای مختلف شهری مورد توجه قرار گیرد. از این رو مقاله پیش ارتباط زیباسازی و مدیریت شهری را بررسی و وظایف مدیریت طراحی و بهسازی محیط شهری را معرفی کند. در نهایت راهکارهایی جهت رسیدن به ارتقا کیفیت محیط، تسهیل تعاملات اجتماعی در فضاهای عمومی، باز جستن هویت کالبدی شهر و شهری زیبا ارائه می نمایدکلیدواژه ها
شهر- زیبایی - زیبایی شناسی - زیباسازی شهری- مدیریت شهریمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.