امنیت در قلاع ایرانی با بررسی نمونه موردی قلعه دهشاد واقع در شهرستان شهریار استان تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: NCIIAU01_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1143
نویسندگان
کرج،جاده شهریار،انبارنفت،کوچه فرشته،ساختمان باران،واحد ۱۴
چکیده
امنیت و مفهوم آن در معماری و شهرسازی گذشتگان ذهن هر شنونده ای را به سمت معماری بی نظیر قلاع هدایت میکند از این رو ، قلعه به عنوان نمادی از امنیت و آرامش زندگی های جمعی همواره مطرح بوده است و از آنجا که ایران در گذشته همواره مورد هجوم دشمنان قرار میگرفته، شاهان دستور ساخت بناهایی عظیم و مستحکم را میدادند تا بتوانند از خود، خانواده، حکومت و شهرشان دفاع کنند. برخی از این بناها کاربرد نظامی داشته و بعضی برای تامین امنیت کشاورزان و روستاییان ساخته می شدند.بررسی فن معماری و هنر ساخت آنها نیز از جوانب و دیدگاه های متفاوتی، قابل تامل، بررسی و تحلیل هستند. این مبحث سعی بر آن دارد تا تحلیلی میدانی و مطالعات کتابخانه ای برفلسفه ساخت، نحوه تامین امنیت ساکنین و معماری قلعه ای باستانی واقع در شهرستان شهریار استان تهران داشته باشد. این قلعه ارزشمند، به سان کوهی عظیم و غیر قابل نفوذ با نام دهشاد که برگرفته از نام روستایی در همان حوالی است همچنان حصار امن افرادی است که در آن سکونت دارندکلیدواژه ها
قلعه ،امنیت،قلعه روستای دهشاد،معماری امنمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.