ارزیابی قابلیت ترمیم در نمودار مولفه با استفاده از شبکه پتری رنگی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای یافته های جدید کامپیوتری
- کد COI اختصاصی: FRCNC01_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1088
نویسندگان
گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ساری، ایران،
گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ساری، ایران،
گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ساری، ایران،
چکیده
کیفیت نرم افزار یک امر اساسی در تولید نرم افزار محسوب می شد. وجود طراحی با کیفیت در سیستم های نرم افزاری، در بدست آوردن پارامترهای غیر عملیاتی بسیار مفید خواهد بود. یکی از ابزارهای متداول در طراحی نرم افزار، زبان مدلسازی یکپارچه است. این زبان ذاتا از نقطه ضعف نیمه رسمی بودن رنج می برد. این ضعف در بدست آوردن پارامترهای غیر عملیاتی تاثیرگذار خواهد بود. تلاش ها و تحقیقات بسیاری صورت گرفته تا این زبان نیمه رسمی را به روش های رسمی تبدیل کنند که از میان این تحقیقات میتوان، شبکه پتری را به عنوان نمونه نام برد. در این مقاله الگوریتمی جهت تبدیل نمودار مولفه به شبکه پتری معادل معرفی شده و گام به گام تشریح خواهد شد. با این نگاشت به رسمی سازی زبان مدلسازی یکپارچه پرداخته خواهد شد. با استفاده از رسمی سازی، اعتبارسنجی و ارزیابی پارامترهای غیرعملیاتی مانند قابلیت ترمیم در سیستم مورد طراحی ممکن خواهد بود.کلیدواژه ها
زبان مدلسازی یکپارچه، نمودار مولفه، شبکه پتری، پارامتر غیرعملیاتی، رسمی سازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.