استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی تطابقی (انفیس) جهت پیشبینی نیروی کششی بر حسب لغزش و بار دینامیکی با استفاده از آزمونگر تک چرخ محرک سویل بینی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 850

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AENCINF01_083

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394

چکیده مقاله:

مسئله کشش وسیله نقلیه یکی از مهمترین درگیری های ذهنی و موضوعات مورد مطالعه برای جمع کثیری از محققان از گذشته بوده است. افزایش نیروی کششی و بازده زمین گیرایی سبب افزایش کارایی و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. برای بهینه نمودن این عوامل نیاز به مطالعه و آزمایش شرایط موثر بر عملکرد چرخ های زمین گیرا می باشد. در این تحقیق به بررسی اثرات بار دینامیکی و لغزش بر روی نیروی کششی با استفاده از آزمونگر تک چرخ محرک سویل بینی پرداخته شده است. برای انجام این تحقیق از سویل بین موجود در دانشگاه ارومیه استفاده شده است. این آزمایشات با دو عامل بار دینامیکی در سه سطح 2، 4 و 6 کیلو نیوتن و لغزش در چهار سطح 05/0 ، 1/0، 15/0 و2/0 و با سه تکرار انجام گرفت. که البته سطوح بار در طول حرکت تایر متغیر بوده و مقادیر آن و نیروی کششی متناظر در هر لحظه ثبت شده است. در این تحقیق با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی تطابقی (ANFIS)، روش جدیدی جهت پیش بینی نیروی کششی ارائه شده است. بدین منظور بار روی چرخ و لغزش به عنوان پارامترهای ورودی و نیروی کششی به عنوان پارامتر خروجی تعریف شدند. نتایج تحقیق نشان می دهد که مقادیر پیش بینی شده توسط شبکه به مقادیر واقعی بسیار نزدیک بوده بطوریکه ضریب رگرسیون مربوط به تست شبکه در حدود 92/0 است که ضریب قابل قبولی می باشد. نتایج حاکی از آن است که با افزایش لغزش نیروی کششی افزایش پیدا کرده است. همچنین نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش بار دینامیکی نیروی کششی افزایش پیدا می کند.

کلیدواژه ها:

آزمونگر تک چرخ ، بار دینامیکی ، لغزش ، سویل بین ، نیروی کششی ، سیستم استنتاج فازی- عصبی تطابقی (ANFIS)

نویسندگان

فرناز زهی سعادت

دانشگاه ارومیه مسئول مکاتبات

عارف مردانی کرانی

دانشگاه ارومیه

علیرضا پیمانفر

دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Colvin, T. S. McConnell, K. L. and Catus, B. J. ...
  • Goodarzi, M., M. P. Freitas, 2010, Mia-qsar coupled to principal ...
  • Gu, Y., R. L. Kushwaha, 1992, Dynamic load distribution and ...
  • Peymanfar, A. R., A. Khoei and S. Hadidi, 2010, Design ...
  • Self, K.P. and J.D. Summers. 1988. Dynamic load and wheel ...
  • Witting, V., R. Alcock, 1990, An empirical method of predicting ...
  • Yoshiyuki, K., H. Nakashima and A. Oida, 2006, An indoor ...
  • نمایش کامل مراجع