ارتباط بین کارآفرینی و توسعه اقتصادی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در علوم مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NASMEA01_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1539
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه کردستانی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

کارآفرینی به عنوان پدیده ای که اصلی ترین سرمایه مورد نیاز آن داشتن خلاقیت ، جسارت ، پیشرفت و بهره گیری به موقع از فرصت هاست ، از مهمترین منابع بالقوه اقتصادی ، افزایش بهره وری ، کالا و خدمات جدید محسوب میگردد کارآفرینی فرایندی است که نقش حیاتی در تداوم ، رشد ، توسعه ملی و حتی اقتصاد جهانی ایفا می کند . کارآفرینی هنری است که ویژگی های آن سازگاری با جامعه است ، کارآفرینان لوکوموتیوهای توسعه هستند که با به حرکت درآوردن واگنهای اقتصاد ، اشتغال ، تولید ، فنآوری و سرمایه ، توسعه پایدار را به ارمغان می آورند در واقع کارآفرینان با مهارتی که در تشخیص فرصتها و موقعیت ها و ایجاد حرکت در جهت توسعه ی این موقعیت ها دارند ، پیشگامان حقیقی تغییر در اقتصاد محسوب می شوند . چندین نیروی پویا از قبیل اختلال های فناوری ، نوسان اقتصاد و یا تغییرات سابقه ، فرصت ها و تهدید های جدیدی را برای سازمان ها و جوامع تبدیل شده از سراسر جهان به ارمغان اورده اند . به منظورمقابله با این تغییر نیروها ، دولتها و سازمان های دولتی و خصوصی بیش تر و بیشتر از اهمیت کارآفرینی آگاه می شوند با توجه به رویکرد شومپیتر فرایند کارآفرینی به منزله یکی از فاکتورهای کلیدی در توسعه اقتصادی یک کشور یا منطقه است . هدف این مقاله بررسی مفاهیم توسعه اقتصادی و کار آفرینی و تاکید بر نقش کارآفرینی در توسعه اقتصادی است . این مفاله بعضی از فاکتورهای اصلی دخیل در روابط بین کارآفرینی و توسعه اقتصادی را بیشتر از هر زمان در تاریخ بیان می کند.

کلیدواژه ها

کارآفرینی ، توسعه اقتصادی ، شرکت های کوچک و متوسط

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.