طراحی پارک جنگلی با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: همایش ژئوماتیک 87 و چهارمین همایش یکسان سازی نامهای جغرافیایی
- کد COI اختصاصی: GEO87_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1978
نویسندگان
دانشجوی فوق لیسانس سنجش از دور، گروه مهندسی نقشه برداری، دانشکده فنی
استاد - محقق سیستم اطلاعات مکانی، گروه مهندسی نقشه برداری، دانشکده ف
چکیده
ضرورت ایجاد پارک جنگل ی در اکثر مناطق کشور ، ما را بر آن واداشت تا به طراحی آن از طر یق س یستم اطلاعات مکانی بپرداز یم . منطقه مورد مطالعه پارک جنگلی باغو است که در اطراف شهرستان مینو دشت واقع گردیده , وسعت آن بالغ بر 100 هکتار و ارتفاع آن از سطح دریای آزاد از 20 - تا 43 متر در نوسان است . شیب عمومی باغو بین ۳ - ۰ درصد و فاقد پستی و بلندی می باشد . در این تحقیق ابتدا مناطق قابل برنامه ریزی برای تفرج و مناطق غیر قابل برنامه ریزی مشخص گردید، سپس برای مناطق قابل برنامه ریزی برای تفرج با ت وجه به جاده های اصلی و فرعی موجود، تیپ های درختی و در مواردی با دخالت نظر طراح واحدهای ارزیابی انتخاب گرد ید . آنگاه با توجه به مطالعات انجام شده و نقشه هایی که تهیه گردیده است و همچنین با عملیات میدانی و جنگل گردشی فاکتورها یی به عنوان عوامل ارزیابی واحد ها تعیین گردیدند و برای هر یک از عوامل فوق مدل مربوط به آن با توجه به شرایط رویشگاهی مشخص و ارا ئه گردید . تشریح هر واحد جداگانه انجام و با تشکیل جدول مربوطه، هر کدام از واحدها با عوامل مذکور مورد محک قرار گرفت و نمره های کمی و کیفی برای آن منظور و با جمع بندی نمرات مربوطه، توان هر یک از واحدها تعیین و در پایان با وصل نمودن واحدهای مربوط به هر یک از طبقات، نقشه طبقه بندی توان تفرجی تهیه گردید .کلیدواژه ها
سیستم اطلاعات مکانی، پارک جنگلی، مناطق قابل تفرج، مناطق غیر قابل تفرجمقالات مرتبط جدید
- تعیین مقدار بهینه مواد آلی اضافه به خاک از نظر موثر بودن در تراکم خاک
- تاثیر کود دامی و تردد تایر تراکتور بر تراکم خاک رسی با اندازه گیری جرم مخصوص
- ارزیابی ظرفیت برد منابع آب در تالابهای شهری با هدف مدیریت بهینه منابع آب
- ارائه مدل مدیریت ریسک برای استخرهای آبگرم معدنی براساس شاخص سلامت ، ایمنی و محیط زیست
- ارزیابی اثر تغییر کاربری اراضی از جنگل به کشاورزی بر برخی ویژگی فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی جنگلی فندوقلو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.