بررسی سطح ریسک بالقوه بر میزان موفقیت بازمهندسی فرایندهای کسب و کاردر شرکت های کوچک و متوسط

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: فصلنامه تخصصی رشد فناوری، دوره: 10، شماره: 40
  • کد COI اختصاصی: JR_TD-10-40_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 670
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن شفیعی نیک آبادی

استادیار دانشگاه سمنان، ایران ()

هانیه فرحمند

دانشگاه سمنان، ایران

عطیه درخشان

دانشگاه سمنان، ایران

فاطمه رضایی

دانشگاه سمنان، ایران

چکیده

سازمان ها در محیط متلاطم کسب و کار در تلاشند تا خود را چابک سازند و برای این منظور لازم می دانند نسبت به باز مهندسی فرآیندهای کسب و کار خود اقدام نمایند. انتخاب فرایند مستعد برای بازمهندسی می تواند در زمان کم و سرعت بالا امکان بهبود بیشتری را برای سازمان میسر نماید . این بدین معنی است که سازمان فرآیندهایی را باید برای مهندسی مجدد انتخاب کند که بیشترین پتانسیل را برای تغییر داشته و همچنین بیشترین نتیجه را جهت چابکی سازمان ایجاد کند . به دلیل بالا بودن نرخ شکست در مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار ، ارزیابی میزان ریسک در این فرآیندها بسیار اهمیت دارد. هدف این مقاله ارزیابی سطح ریسک بالقوه در موفقیت مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار می باشد . این تحقیق از باب نتایج ، تحقیقی کاربردی بوده و از منظر متغیر، شامل متغیرهای کیفی است و در دسته تحقیقات توصیفی قرار گرفته و به صورت پیمایشی انجام شده است . از آلفای کرونباخ برای بررسی پایایی و از روایی ظاهری و محتوایی برای تآیید روایی استفاده شده است . برای بررسی فرضیه های تحقیق از همبستگی و رگرسیون استفاده شده است. مطالعه موردی در شرکت های کوچک و متوسط مرکز رشد دانشگاه فردوسی است . جنبه نوآوری تحقیق را می توان ایجاد نگاهی جدید به بررسی تآثیر ریسک و میزان شکست در باز مهندسی فرآیندهای کسب و کار برای اینگونه شرکت ها دانست. با توجه به نتایج تحقیق، در بین ابعاد ریسک بالقوه بعد حمایت مدیریت و محیط کاری بر میزان موفقیت مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار بیشترین اثر را دارد .

کلیدواژه ها

باز مهندسی فرآیندهای کسب و کار، ریسک بالقوه ، شرکت های کوچک و متوسط، مهندسی مجدد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.