کاربرد تجزیه مقدار تکین در روش ترکیب مودهای مولفه ها با رویکرد تجربی در مدل ورق

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: مجله مکانیک سازه ها و شاره ها، دوره: 2، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_JSFM-2-4_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 814
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید علی حسینی کرد خیلی

استادیار، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه شریف

سید حسن مومنی ماسوله

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

در این مقاله به مشکلات عددی ناشی از انتخاب مختصات مناسب مدل مودال برای شرکت در فرآیند کوپلینگ با رویکرد تجربی پرداخته می شود . برای این منظور ابتدا روش ترکیب مودهای مولفه ها (CMS) سطح مشترک آزاد برای توضیح روش کوپلینگ با استفاده از داده های تجربی بیان می شود . سپس خطای عددی افزونگی مدل مودال شرح داده می شود . در ادامه تجزیه مقدار تکین به عنوان یک ابزار ریاضی قدرتمند برای تشخیص مختصات مناسب جهت شرکت در فرآیند کوپلینگ مورد استفاده قرار گرفته است . همچنین یک الگوریتم انتخاب مختصات برای جلوگیری از بروز خطای افزونگی مدل مودال معرفی شده است . در پایان میزان تاثیر این روش ها و محدودیت های ان ها با استفاده از دو مدل پیوسته نوار بازیک و ورق و یک مدل تجربی ورق سنجیده شده است . شایان ذکر است به کارگیری روش تجزیه مقدار تکین روی داده های تجربی مدل ورق با مود صلب در فعالیت های پیش از این مشاهده نشده است . به علاوه مشکل افزودنگی مدل مودال در ورق به خوبی نمایان است و می توان تاثیر روش های به کار گرفته شده را برای کاهش خطای افزونگی مدل مودال مشاهده نمود .

کلیدواژه ها

تفکیک سازه ، تجزیه مقدار تکین، ترکیب مودهای مولفه ها، روش های تجربی ، مدل ورق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.