تبلور مدیریت جهادی در رفع محدودیت انتقال نیروگاه مشهد

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس نیروگاه های برق
  • کد COI اختصاصی: EPGC07_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 417
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد حسن پور

شرکت برق منطقه ای خراسان

چکیده

نیروگاه مشهد به عنوان اولین واحد نیروگاهی خراسان بزرگ، در سال 1343 هجری خورشیدی با نصب و راه اندازی سه دستگاه دیزل تأسیس گردیده و از سال 1347 به عنوان دومین نیروگاه حرارتی ایران، بهره برداری شده است. واحدهای بخار این نیروگاه شامل دو واحد الین و دو واحد اشکودا، و واحدهای گازی شامل دو واحد بی بی سی و دو واحد آلستوم می شوند. ظرفیت اسمی تولید این نیروگاه به علت غیرفعال بودن یکی از واحدهای الین، به حدود 308 مگاوات می رسد. با اینحال در سال های متمادی از ظرفیت این نیروگاه به خوبی استفاده نشده و در اکثر اوقات بدلایل مختلف با محدودیت انتقال توان مواجه بوده است. در این مقاله پس از مروری بر موانع انتقال توان، وضعیت این نیروگاه در شبکه و محدودیت های انتقال توان آن را تشریح نموده و تلاش هایی که برای رفع محدودیت انتقال این نیروگاه انجام شده است را به عنوان نمونه ای از تلاش ها به منظور جامه عمل پوشاندن به مدیریت جهادی در حوزه بهره گیری صحیح و مناسب از منابع داخل کشور تشریح می کنیم.

کلیدواژه ها

مدیریت جهادی، رفع محدودیت انتقال، نیروگاه مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.