بهبود روش های اعمال حفاظت الکترومغناطیسی در مرکز کنترل نیروگاه های برق

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس نیروگاه های برق
  • کد COI اختصاصی: EPGC07_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 942
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن قنبری

شرکت برق منطقه ای تهران

محمد جزینی

شرکت برق منطقه ای تهران

مهدی جزینی

شرکت برق منطقه ای تهران

مسعود سرپاک

شرکت برق منطقه ای تهران

چکیده

شبکه های نوین صنعت برق به عنوان شبکه های یکپارچه برق و مخابرات طراحی و توسعه می یابند. هدف از نگارش این مقاله، تبیین اصول وراهبردهای نوین حفاظت الکترومغناطیس مراکز کنترل نیروگاه می باشد.نظر به اهمیت استراتژیک مراکز کنترل نیروگاه و نیز متمرکز بودن کلیهسرویس های آن ها بر روی سیستم های رایانه ای و نرم افزاری، هرگونه اختلال در عملکرد آنها می تواند صدمات جبران ناپذیری به شبکه های قدرت وارد نموده که با توجه به حساسیت بسیار بالای برخی از تههیزات مخابراتی می بایست توجهی خاص در تمامی ابعاد به آنها شود. از آنها که شبکه برق ایران بسیار گسترده بوده در صورت بروز تهدید ، امکان هدف قرار دادن مراکز کنترل نیروگاهی بواسطه بد افزار ها و کلیه مختل کننده ها، جهت اختلال در کنترل شبکه نیروگاهی خواهد بود ،لذا در این مقاله سعی شده تا نقش و جایگاه حفاظت الکترومغناطیس تبیین گردیده و اهداف مطلوب در راستای نیل به این چشم انداز در این حوزه ارائه گردد.

کلیدواژه ها

؛DCS, PMU، پدافند غیرعامل، حفاظت الکترومفناطیس، مرکز کنترل نیروگاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.