مروری بر مدلهای توسعهیافته فرآیندهای استخراج مایع- مایع
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: پانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: ICHEC15_280
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 504
نویسندگان
دانشجوی ارشد، دانشگاه علم وصنعت، دانشکده مهندسی شیمی، گروه طراحی، شبیه سازی و کنترل
استادیار، دانشگاه علم وصنعت، دانشکده مهندسی شیمی، گروه طراحی، شبیه سازی و کنترل
استادیار، دانشگاه علم وصنعت، دانشکده مهندسی شیمی، گروه طراحی، شبیه سازی و کنترل
چکیده
فرآیند استخراج با حلال یکی از فرآیندهای مهم جداسازی بوده که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد.برای بررسی پارامترهای هیدرودینامیکی، انتقال جرمی، طراحی و کنترل بهتر استخراج کنندهها و تأثیر هر یک از پارامترها بر عملکرد استخراجکنندهها مدلسازی و شبیه سازی این دستگاهها ضروری است، بنابراین استفاده از مدلی که دارای کمترین فرض سادهشونده باشد و بتواند به طور کامل فرآیند مورد نظر را توجیه نماید امری ضروری میباشد. در این تحقیق مدلهای مختلف ارائه شده در زمینه فرآیندهای استخراج مایع – مایع مورد مطالعه قرارگرفته است. مدلهای ارائه شده ایدهآل و غیرایدهآل بوده که اکثر مدلهای استفاده شده بر اساس مدلهای غیر ایدهآل ارائه شدهاند. مدلهای ایده آل شامل مدلهای پلاگ و اختلاط کامل بوده درحالیکه مدلهای غیر ایده آل شامل مدلهای مرحلهای، اختلاط پیشرو و جریان برگشتی میباشند که به دلیل فرضهای سادهشونده این مدلها امروزه از آنها کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. مدلهای ارائه شده در این تحقیق شامل مدلهای توسعهیافته انتقال جرمی به همراه کاربرد و فرضیههای آنها طبقهبندی شده استکلیدواژه ها
ستون استخراج، پارامترهای هیدرودینامیکی، اندازه قطرهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.