بررسی تاثیر عوامل سازمانی بر کارآفرینی دانشگاهی مطالعه موردی: دانشگاه کردستان و دانشگاه آزاد واحد سنندج
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: EAMS01_551
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 601
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
استادیار دانشگاه کردستان
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر عوامل سازمانی بر کارآفرینی دانشگاهی می باشد. عوامل سازمانی موردتحقیق عبارتند از: ساختار سازمانی، فرهنگ سازمانی، نظام پاداش و جبران، بافت استراتژیک سازمان، نظام ارتباطات سازمانی و نظام اطلاعات و فناوری. نمونه مورد بررسی این تحقیق شامل 282 نفر از اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاههای شهر سنندج می باشد. برای سنجش کارآفرینی دانشگاهی و عوامل موثر بر آن از پرسشنامه با طیف لیکرت استفاده شده است. داده ها با استفاده از آزمون های آماری t استودنت، لیون، ضریب همبستگی اسپیرمن و مدل رگرسیون خطی تجزیه و تحلیل شدند. پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ارزیابی شد. نتایج نشان دهنده این است که رابطه 6 عامل سازمانی با گرایش به سمت کارآفرینی دانشگاهی مثبت است و از بین عوامل سازمانی، ساختار سازمانی و فرهنگ سازمانی بیشترین تاثیر را بر روی کارآفرینی دانشگاهی دارند و اثر متغیرهای مستقل نظام پاداش و جبران، بافت استراتژیک سازمان، نظام ارتباطات سازمانی و نظام اطلاعات و فناوری به صورت میانگین در ضریب ثابت می باشندکلیدواژه ها
کارآفرینی، عوامل سازمانی، کارآفرینی دانشگاهیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.