برررسی رابطه بین مدیریت مشارکتی ومیزان کارایی اساتیدحوزه های علمیه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF01_584
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 705
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل ایمانی

دانشجوی کارشناسی ارشدرشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزادبجنورد

رویا افراسیابی

دکتری مدیریت آموزشی ومدرس وعضوهیئت علمی دانشگاه آزادبجنورد

بهرنگ اسماعیلی شاد

دکتری مدیریت آموزشی ومدرس وعضوهیئت علمی دانشگاه آزادبجنورد

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین سبک مدیریت مشارکتی ومیزان کارایی اساتید حوزه های علمیه صورت پذیرفتهاست. در این راستا سبک مدیریت مشارکتی بر اساس مدل اندرسون (2007) و کارایی بر مبنای برون و سیمیک (2003)مورد بررسی قرار گرفته است .جامعه آماری شامل کلیه اساتید حوزه های علمیه شهرستان بجنورد می باشدکه برابر با 75نفر می باشند. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان 32 نفر تعیین گردید.این تحقیق از نظر هدف کاربردی وازنظر روش پیمایشی و همبستگی می باشد در این پژوهش برای سنجش میزان مدیریت مشارکتی از پرسشنامه استاندارداندرسون که در سال 2007 تهیه گردیده است همچنین برای سنجش میزان کارآیی اساتید نیز از پرسشنامه استانداردبرون و سیمیک (2003) استفاده شده است . جهت تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون گردید . در تحقیق حاضر، داده ها با استفاده از نرم افزار spss 18 موردتحلیل قرارگرفتند. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد بین سبک مدیریت مشارکتی و مولفه های آن با کارایی اساتید رابطه مثبت و معناداری وجود داردوحوزه های علمیه برای مدیریت مشارکتی و تبدیل شدن به یک سازمان مشارکتی باید بر 4 عامل تمرکز کند (مشارکت در برنامه ریزی ، مشارکت در اجرا ، مشارکت در کنترل و نظارت ، مشارکت در تصمیم گیری) و در مدیریت کلان و برنامه ریزی راهبردی آنها را در اولویت قرار دهد.

کلیدواژه ها

سبک مدیریت مشارکتی ، کارایی اساتید ، ،حوزه های علمیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.