پژوهش علوم اجتماعی (پدیدارشناسی) بررسی مسائل و مشکلات افراد مبتلا به لکنت زبان با تأکید بر بررسی پدیدارشناسانه تجربهمادرانی که فرزند مبتلا به لکنت زبان دارند
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_545
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 997
نویسندگان
دانشجوی دکترای تخصصی جامعه شناسی گرایش فرهنگی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گروه علوم اجتماعی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش مدیریت منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
چکیده
در تحقیق حاضر به بررسی مسائل و مشکلات فراروی مادرانی که فرزند مبتلا به لکنت زبان دارند پرداخته شده است. اینپژوهش از نوع تحقیقات کیفی بوده و به روش پدیدارشناسی انجام گرفته است.زمان اجرای این پژوهش زمستان 1390 (بهمن و اسفندماه) بوده و نمونه ها از میان مادرانی که فرزند مبتلا به لکنت زباندارند و به کلینیک توانبخشی صبا واقع در شهر کرمان مراجعه نموده اند، با استفاده از روش نمونه گیری مبتنی بر هدفانتخاب شده اند. پس از اشباع اطلاعاتی تعداد شرکت کنندگان در پژوهش به 14 نفر رسید.روش جمع آوری اطلاعات با استفاده از مصاحبه عمیق بوده است و تحلیل داده ها به روش کلایزی صورت گرفت.نتایج نشان می دهد افراد مبتلا به لکنت زبان در سنین 2 تا 16 سالگی با مشکلات عدیده ای از قبیل عصبانیت وپرخاشگری، گوشه گیری و منزوی شدن، عدم اعتماد به نفس در صحبت کردن و همچنین افت تحصیلی در مدرسه مواجههستند و علاوه بر خودشان مشکلاتی نیز برای اعضای خانواده و از همه بیشتر برای مادر فراهم می شود.کلیدواژه ها
لکنت زبان، پدیدارشناسی، تجربه زیسته، گفتاردرمانیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.