تاثیر گرایش به قرآن در بهداشت روان، الگوهای ارتباطی خانواده ، خوش بینی و هراس اجتماعی جوانان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_540
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 632
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی روانشناسی عمومی
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
چکیده
این پژوهش سعی در بررسی تاثیر گرایش به قرآن در بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی و هراساجتماعی جوانان را دارد که روش آن از نوع همبستگی بوده و جامعه ی آماری آن شامل کلیه ی جوانان شهرستاناباده می باشد که به مدت 20 سال ساکن این شهرستان بوده اند. نمونه ی پژوهش حاضر شامل 200 جوان ) 100 نفرزن و 100 مرد( می باشد که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. مقیاس های بکار گرفته شده شامل:بهداشت روان الگوهای ارتباطی خانواده خوش بینی هراس اجتماعی. نتایج حاکی از آن است که بینبهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانان رابطه ی مثبت معنا دار وجود دارد اما بین بهداشتروان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانان با هراس اجتماعی رابطه ی منفی معنا دار وجود دارد همچنیننمرات بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانانی که به قرآن گرایش دارند به طور معنا داری ازمیانگین نمرات بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانانی که به قرآن گرایش ندارند بالاتر استهمچنین نمرات هراس اجتماعی جوانانی که به قرآن گرایش ندارند به طور معنا داری از میانگین نمرات هراساجتماعی جوانانی که به قرآن گرایش دارند بالاتر است. شاید بتوان گفت پناه بردن به قرآن باعث بهبود کیفیتزندگی جوانان می گردد و آنها را از اضطراب ها و هراس از اجتماع نجات می دهد.کلیدواژه ها
قرآن، بهداشت روان ، الگوهای ارتباطی خانواده ، خوش بینی ،هراس اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.