بررسی رابطه کمال گرایی والدین با عزت نفس دانش آموزان دختر دبیرستانهای شهرستان ماشهر

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF01_527
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 588
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زرین رسولی

دانشگاه شیراز،دانش آموخته کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی ،شیراز،ایران

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی رابطه کمال گرایی والدین با عزت نفس دانش آموزان دختردبیرستانهای شهرستان ماشهربود.که بدین منظور تعداد 300 نفر از دانشآموزان دختر به شیوه نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. نوع پژوهش توصیفی ازنوع همبستگی بود. ابزار های مورد استفاده آزمون عزت نفس کوپر اسمیت و مقیاس کمال گرایی اهواز بود. به منظور تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از روش های آمارتوصیفی و استنباطی (میانگین،انحراف معیار ضریب همبستگی پیرسون) با استفاده از نرم افزار spss درسطح معنی داری α< 0/05 نشان داد که بین کمال گرایی والدین با عزت نفس دانش آموزان دخترهمبستگی منفی معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

کمال گرایی ،کمال گرایی خودمحور،کمال گرایی والدین ، عزت نفس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.