بررسی تعامل رویه بهبود فرآیند و مدل پایه مدیریت دانش
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_520
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 684
نویسندگان
مدرس و مدیر عامل شرکت سروش مدیریت تحول
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی و کارشناس ارشد سازمان امور مالیاتی کشور
دبیرآموزش و پرورش شهر تهران
چکیده
امروزه سازمان ها و بنگاه ها برای حفظ و بقای خود و همچنین رقابت در عرصه های جهانی، ناگزیر به دگرگونی های بنیادین ناشی ازبازبینی و طراحی مجدد فرآیندهای کسب وکار با درنظر گرفتن کلیه جوانب و منابع اعم از دارایی های مشهود و نامشهود می باشند دردیدگاه مدیریت دانش، بخش عظیمی از تغییر فرآیندهای کسب وکار ازطریق تغییرات توانمندی های تولید و مدیریت دانش فرآیند هایکاری و محیط آن پدید می آید. در این مقاله به موضوع طراحی مجدد فرآیندهای کسب وکار با استفاده ازمفاهیم مدیریت دانش پرداخته می شود. هدف ما در این مقاله بهبود فرآیندهای کسب وکار با استفاده از درک دانش موجود در سازمان ها و بهره برداری ازآن در این ر استاست لذا در چارچوب متدولوژی مهندسی مجدد به تحلیل وضع موجود، مدلسازی و بهبود فرآیندهای کاری پرداخته، و از مدیریت دانش سازمانی و بهبودناشی از آن ازطریق کشف، کسب، توسعه، تسهیم، استفاده، نگهداری و ارزیابی دانش فرآیندهای کسب وکار بهره مند خواهیم شد.کلیدواژه ها
مهندسی مجدد فرآیندهای کسبوکار – رویه بهبود فرآیند - فرآیندهای دانشگرا- مدیریت دانش - مهدل پایه های ساختمان، مدیریت دانشمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.