تجارب جوانان از سرقت و آسیبهای اجتماعی متأثر از آن در بین جوانان شهر شیراز
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_450
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2432
نویسندگان
مدیرگروه جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان
دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان
چکیده
یکی از قدیمی ترین جرائم علیه اموال که شاید از همان ابتدای خلقت بشریت زمانی که مسائل مربوط به مالکیت وجودداشته است جرم سرقت بوده است . علت این که افراد زیادی مرتکب این جرم می شدند به دلیل سهولت در انجام آن بودهاست . سرقت و دزدی در شکل های مختلف همواره باعث آزارهای روانی و زیان های مادی شهروندان جامعه بوده است.طور کلی سرقت و دزدی هم از لحاظ عرفی و هم از لحاظ قانونی به عنوان یک آسیب جدی محسوب میشوند. هر چندعوامل متعددی در بروز این مشکل شناخته شدهاند، مثل فقر و بیکاری ، اعتیاد و شیوه های تربیتی ، اما باید توجه داشتمبانی شخصیت اهمیت ویژه در ارتکاب دزدی دارند .تحلیل محتوای کیفی است . جامعه پژوهش ،جوانان شهر شیراز (18)نفر بودند که به روش مبتنی بر هدف، انتخاب و مورد مصاحبه عمیق قرار گرفتند. کدهای اولیه حاصل از تحلیل اطلاعاتشامل 60 کد می باشد، که این کدها حاصل پیاده کردن و مرور دقیق بیانات شرکت کنندگان جهت دست یافتن به فهمعمیق در مورد تجارب آنان و انتخاب عبارت مهم در مورد پدیده مورد مطالعه است . از دسته بندی کدها در نهایت 3 مفهوماصلی استخراج شد که این مفاهیم در بر گیرنده نیازهای اساسی آموزش جوانان از عواقب سرقت و آسیبهای اجتماعی ناشیاز آن می باشد. نتایج نشان داد این جوانان با کمبود مهارتهای آموزشی کافی از عواقب سرقت برخوردارند که برخی شامل :علل مادی، علل روانی، علل اجتماعی و ... می باشد.کلیدواژه ها
جوانان، سرقت، آسیب های اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.