اعتیاد (آسیب شناسی و پیشگیری)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_415
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1037
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی- مرکز مشاوره ترنم زندگی آموزش و پرورش شهرستان زابل
کارشناس ارشد روانشناسی- مرکز مشاوره ترنم زندگی آموزش و پرورش شهرستان زابل
چکیده
افزایش جمعیت جوان، میزان آسیب پذیری جوامع را به لحاظ مصرف مواد مخدر مصنوعی مضاعف نموده است. جوانانامروزی یا به منظور حس کنجکاوی خود به دنبال هم گرایی با روند تحولات اجتماعی جهانی و هویت یابی و یا برای رهاییاز فشارهای اجتماعی، فرار از مشکلات و مسئولیت ها ممکن است به سوی مصرف انواع مواد مخدر به ویژه مواد مصنوعیتمایل یابند. در این پژوهش، داده ها و مواد اولیه تحلیل به روش کتابخانه ای گردآوری شده است و براساس هدف، از نوعبنیادی نظری میباشد و به دنبال چگونه بودن موضوع و شناخت بیشتر در مورد پدیده اعتیاد می باشد. ابزار گردآوری دادهها، متن خوانی و فیش برداری است. در این تحقیق معیار تجزیه و تحلیل، استفاده از استدلال قیاسی و استقرائی است.نتایج نشان میدهد که گرایش به مصرف مواد رابطه مستقیم با حوزه های نگرشی افراد ازقبیل درک آنها از قانونیبودن و میزان پذیرش اجتماعی مواد، ضررهای ناشی از مصرف مواد و یا حالات و پیامدهای خوشایند مصرف مواددارد. مسئولان باید برای درمان معتادان و مراحل پس از درمان نیز برنامه ریزی مناسبی داشته باشند و بتوانند باحرفهآموزی و اشتغال مانع بازگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد شوند. استفاده از ظرفیت رسانه ها برای آگاه سازی مردماز مخاطرات مصرف مواد مخدر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.کلیدواژه ها
نوجوان، سوء مصرف مواد، خودکارآمدی، روابط اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.