بررسی تاثیر سرمایه فرهنگی – اجتماعی و اقتصادی بر بهره وری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 623

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSCONF01_079

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

چکیده مقاله:

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد مردمی و مبتنی بر سرمایه انسانی و اجتماعی و اقتصادی شکل گرفته و روز به روز به واسطه اینسرمایه ها بر رونق و توسعه آن افزوده می شود هر چه میزان سرمایه اجتماعی و فرهنگی در میان کارکنان سازمان افزایش یابد سازمان به اهدافاستراتژیک و بلند مدت خود زودتر نائل می شود امروزه موضوع بهره وری نیروی کار در سازمانها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این میان نقش سرمایه های اجتماعی فرهنگی و اقتصادی بسیار مهم و حیاتی است هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر سرمایه فرهنگی – اجتماعی واقتصادی بر بهره وری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان می باشد. روش تحقیق به صورت توصیفیپیمایشی از شاخه تحقیقات میدانی می باشد جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان اعم از اعضای هیات علمی (تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس)و کارمندان واحد دهاقان که مجموعا 284 نفر می باشند. پس از جمع آوری اطلاعات از طریق تکنیک پرسشنامه ، داده ها از طریق نرم افزارspss استخراج و با استفاده از روشهای آماری توصیفی، ضریب همبستگی، آزمون فریدمن و تحلیل واریانس تجزیه و تحلیل گردید. نتایج حاصلتحقیق نشان می دهد که:- بین سرمایه اجتماعی (اعتماد، مشارکت و هنجار) با بهره وری کارکنان با ضریب همبستگی (0.741) رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.- بین سرمایه فرهنگی (شرکت در مجالس ملی مذهبی، اوقات فراغت و مهارتهای هنری) با بهره وری کارکنان با ضریب همبستگی (0.715) رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. - بین سرمایه اقتصادی (میزان دارایی، درآمد و مالکیت) با بهره وری کارکنان با ضریب همبستگی (0.715) رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. - همچنین بر اساس نتایج بدست آمده از جدول تحلیل واریانس تحقیق میانگین همه عوامل یا متغیرهای مستقل مورد بررسی، از نظر پاسخ دهندگان بر اساس تحصیلات یکسان است زیرا سطح معنی داری همه عوامل از 0.05 بیشتر است واین بدان معنی است که همه عوامل از نظر پاسخ دهندگان با هر نوع تحصیلاتی میانگین یکسانی داشته اند.

نویسندگان

منصور حقیقتیان

عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ازکیا، مصطفی و غلامرضا غفاری، توسعه‌روستایی با تاکید برجامعه روستایی ...
  • فاضلی، محمد. بنیاد فلسفه سیاسی در غرب، تهران، منصوری1382. ...
  • فوکویاما، فرانسیس، پایان نظم.: سرمایه اجتماعی و حفظ آن، ترجمه ...
  • کلمن، جیمز، بنیادهای نظریه اجتماعی، ترجمه منوچهرصبوری، نشرنی :تهران، 1377 ...
  • توسلی، غلامعباس، _ سرمایه اجتماعی ثروت نامرئی، مجله فرهنگ و ...
  • توسلی، غلامعباس، موسوی، مرضیه، مفهوم سرمایه در نظریات کلاسیک و ...
  • فیروز آبادی، سید احمد و حسین ایمانی جاجرمی، ، سرمایه ...
  • B ourdieu, Pierre. "The Forms of Capital "In Handbook of ...
  • okuyama .F. The Creat Disruption , Ituman Nature and the ...
  • Pearce , n.&Smith , glIs Social Capital The Key To ...
  • نمایش کامل مراجع