موانع و چالش های کارآفرینی در دانشگاه
محل انتشار: همایش ملی مدیریت و آموزش
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 655
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGMA01_102
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
در عرصه های جهانی، افراد نوآور و مبتکر به عنوان کارآفرینان، منشاء تحولات بزرگی در زمینه هایصنعتی، تولیدی و خدماتی شده اند. چرخ های توسعه اقتصادی همواره با توسعه کارآفرینی به حرکت درمی آیند. ارتقای کارآفرینی نه تنها برای سلامت اقتصادی لازم است؛ بلکه مدرکی برای حفظ، پیشرفت وایجاد شغل های جدید است. اغلب کارآفرینی را نوظهوری و تازگی در شکل تولیدات جدید وکشف وبهره برداری از تولیدات سودآور تعریف می کنند. در این راستا آموزش عالی می تواند درگسترش وتوسعه کارآفرینی با در نظر گرفتن منابع انسانی نقش عمده ای داشته باشد. با توجه به ضرورت و اهمیتکارآفرینی در جامعه و نقشی که دانشگاه در این زمینه دارد؛ کارآفرینی دانشگاهی در ایران با چالشهایی همچون : عوامل ساختاری و مدیریتی، عوامل مربوط به محتوا و روش های تدریس ،عوامل مربوطبه نظام ارزشیابی و ... روبه روست . در این مقاله ابتدا به مفهوم کارآفرینی در دانشگاه ها و چالش ها وموانع کارآفرینی در نظام آموزش عالی پرداخته شد و در پایان نیز راهکارها و پیشنهاداتی برای چگونگیمواجهه با این چالش ها نیز ارائه گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه همتی
کارشناس ارشد رشته مدیریت آموزشی دانشگاه الزهرا(س) تهران،و کارشناس آموزش خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ملایر
مهناز قنبری حرم آبادی
کارشناس ارشد علوم اجتماعی و کارشناس مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان ملایر و مدرس دانشگاه ملایر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :