بهینه کردن همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتن- لیپنیک کوپل شده ی انتشاری با ضرایب متغیربازمان بر مبنای تئوری لیاپانف

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: INCEE02_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 658
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی ولی پورولامدهی

موسسه غیرانتفاعی آمل

ابوالفضل رنجبر نوعی

عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

سیدجعفر فاضلی ابلویی

چکیده

این مقاله همزمان سازی پایدار سیستم آشوبی نیوتن- لیپنیک کوپل شده ی انتشاری را بر اساس تئوری پایدار لیاپانوف با کاندیدا شدن معادله ریکاتی که از روش دوم لیاپانف نشأت شده است، بررسی می کند. به طوری که با استفاده از این تئوری، شرایط بسیار مناسب و مطلوبی از پایدار شدن همزمان سازی ارائه داده می شود؛ و توسط آن سیستم های متغیربا زمان به طور کلی، در حالتی که ضرایب سیستم ثابت و یا متغیر با زمان درنظر گرفته شوند؛ پایدار می شوند. این روش در مقایسه با دیگر روش های ارائه شده برای همزمان سازی پایدار؛ به دلیل این که محدوده وسیعی از رنج ضرایب را دربر می گیرد؛ کاربردی تر می باشد. این روش، پایداری همزمان سازی سیستم های کوپل شده ی انتشار را برای دو سیستم مشابه و غیرمشابه تضمین می دهد. با توجه به این که اکثر سیستم های طبیعی از نوع متغیر بازمان می باشند؛ لذا این مقاله مشکل پایدار ساختن همزمان سازی سیستم های متغیر با زمان به فرم (x(t)=A(t)x (t)+B(t)u(t را از طریق طراحی کنترل کننده هایی که از روش دوم لیاپانوف نشأت می گیرند، مرتفع می کند. شبیه سازی های عددی صحت و کارآیی روش ارائه شده را تأیید می کند.

کلیدواژه ها

انتشاری، معادله ریکاتی، سیستم آشوبی نیوتن- لیپنیک، همزمان سازی کوپل شده، متغیربا زمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.