تحلیلی بر قابلیت ها و پتانسیل های روستای حسن آباد در شهر سنندج جهت توسعه گردشگری طبیعی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی آلودگی های محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: EPCM02_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1382
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور بیجار
عضو هیئت علمی و استادیار گروه جغرافیا دانشگاه پیام نور کردستان
چکیده
صنعت توریسم به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغال، رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختار زیربنایی می دانند، به ویزه در کشورهای درحال توسعه، یعنی در آنجا که شکل های دیگر توسعه ی اقتصادی مثل تولید یا استخراج از نظر اقتصادی به سرفه نیست یا نقش چندان مهمی در صحنه ی تجاربت و بازرگانی ندارند، به توسعه ی صنعت گردشگری توجه زیادی می شود. استان کردستان از جمله استان هایی است است که با دارا بودن شرایط و امکانات مناسب فرهنگی و تارخی و جاذبه های طبیعی گردشگری یکی از قطب های توریسم در کشور می باشد که هر ساله جمع زیادی از گردشگران را به خود جذب می کند. مقاله حاضر ضمن معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی روستای حسن آباد در استان کردستان عرصه را برای حضور گردشگران و علاقمندان در این مناطق فراهم می آورد. برای ا نجام این مهم، مطالعات میدانی و گردآوری اطلاعات از سازمانهای مختلف صورت گرفت و در ادامه پتانسیل ها و جاذبه ها، بررسی تعداد گردشگران، نوع و اهداف افراد بازدید کننده از روستا از نظر کمی و کیفی شناسایی و در نهایت پیشنهاداتی در جهت توسعه گردشگری در این روستا ارائه گردید.کلیدواژه ها
قابلیت ها، پتانسیل ها، توسعه گردشگری، روستای حسن آبادمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.