بررسی و شناسایی نوسان ساز دافینگ با روش های حفاظت منابع تولید پراکنده در مقابل جزیره شدن

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش الکترونیکی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: EMAA01_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 539
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره داودی

گروه فنی و مهندسی،کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ایران

علیرضا روستا

گروه فنی و مهندسی،کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ایران

شریف الدین شریف

گروه فنی و مهندسی،کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ایران

چکیده

با گسترش جایگاه واحدهای تولید پراکنده، موضوعات مرتبط با دیدگاه های جدیدی مطرح شده، که متناسب با تولید علم بروزرسانی می شود. مبحث حفاظت سیست های قدرت در حضور واحد های تولید پراکنده (DG) از جمله این موضوعات است؛ و در اینمیان، حفاظت DG ها در مقابل پدیده ی جزیره شدن، به دلیل اثرات نامطلوبی که روی شبکه ی برق و DG ایجاد می کند، لازم استبدان پرداخته شود. با وقوع پدیده ی مذکور، باید مولدین DG توسط سیستم های حفاظتی که بوسیله ی شرکت های توزیع و بهرهبرداران DG پیش بینی شده ، از شبکه جداشوند. روش شناسایی جزیره شدن باید به گونه ای انتخاب شود تا بطور موثری، اینوضعیت تشخیص داده شود. هدف از این مقاله بررسی و مقایسه ی انواع روش های تشخیص جزیره است که پس از معرفی و تبیین مزایا و معایب آن ها، به مقایسه این روش ها با روش شناسایی با نوسان ساز دافینگ در DG مبننی بر اینورتر خواهی پرداخت.

کلیدواژه ها

اسیلاتور دافینگ، تولید پراکنده، جزیره شدن، ناحیه غیر قابل تشخیص

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.