بررسی ناحیه پلاستیک خاک اطراف پی دکل انتقال نیرو در اثر گسیختگی ناگهانی اعضا

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: ICCE10_0886
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیل دادرس اسلاملو

دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مجتبی یاری

دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

سیدامیرالدین صدرنژاد

استاددانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چکیده

باتوجه به احتمال حذف ناگهانی بعضی ازاعضای سازه ای دردکلهای انتقال نیرو و تاثیر مستقیم این نوع خرابی سازه ای دراعضای متصل به پی و درنتیجه پی سازه دراین مقاله ناحیه پلاستیک خاک اطراف پی یک دکل 400 کیلوولت انتقال نیرومورد بررسی قرارگرفته است حذف ناگهانی اعضای پایه دکل و اعضای مهاربندی دکل ازانواع خرابیهای محتمل دراین سازه می باشند حذف اعضای سازه ای به منظور بررسی حالات خاصی است که طی آن عضو موردنظر به علت وجود بارهای غیرعادی ازبین میرود نحوه تاثیر خرابی درپی سازه به گونه ای است که به فونداسیون نیروی بالا آمدگی وارد می آید طوریکه ناحیه ای ازخاک به کرنش پلاستیک می رسد دراین تحقق پس ازمدلسازی عددی سازه ای دکل درنرم افزار اپنسیس و بدست آوردن عکس العملهای سازه ای درتکیه گاه دکل و درنتیجه نیروی وارده به پی سازه تعدادی ازسناریوهای مختلف حذف اعضای پایه ای و مهاری جهت بررسی خرابیهای محتمل دردکل انتقال نیرو درنظر گرفته شده اند مدلسازی پی سازه موردنظر درنرم افزار المان محدود میداس جی . تی . اس انجام گرفته است طی سناریوهای اشاره شده تاثیر نسبت عمق به قطربستر پی برناحیه پلاستیک فونداسیون بررسی شده و نتایج به صورت مقایسه ای حجمی ازبستر درنسبت های عمق به قطرمختلف که به کرنش پلاستیک رسیده اند و همچنین مقادیر کرنش های پلاستیک ارایه شده است

کلیدواژه ها

حذف ناگهانی اعضا , نیروی بالا آمدگی , نسبت عمق به قطرپی , کرنش پلاستیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.