بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و کارایی کارکنان ادارات دولتی (مطالعه موردی شهرداری بیرجند)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ICTMNGT01_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 791
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی ثقفی

عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه پیام نور، استان خراسان جنوبی

معصومه نوروزی

دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی.

هانیه درخشی مقدم

دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی.

محدثه یعقوبی

دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی.

چکیده

پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و کارایی عملکرد کارکنان شهرداری بیرجند پرداخته است. پژوهش حاضر از نظر طبقه بندی بر مبنای هدف، از نوع تحقیقات کاربردی است و از نظر اجرا، جزء تحقیقات توصیفی_پیمایشی به شمار می آید. روش جمع آوری داده ها میدانی می باشد. جامعه آماری این تحقیق کلیه کارکنان شهرداری بیرجند(289نفر)ونمونه آماری 100 نفر بوده که به شیوه ی علمی ( با استفاده از فرمول کوکران )انتخاب شده اند. در مبانی نظری این پژوهش به بحث در مورد تئوری های سرمایه اجتماعی و کارایی پرداخته شده است و نیز شاخص های هریک از متغیرها معرفی گردیده اند.ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ی محقق ساخته است که پس از سنجش اعتبار روایی و پایایی در بین پاسخگویان توزیع گردیده است. پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار spss 15 مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته و از آمار توصیفی و استنباطی (ضرایب آماری) متناسب با متغیر ها (همبستگی پیرسون ) استفاده شده است. نتایج آزمون فرضیات بیانگر آن است که: بین تمام ابعاد متغیر سرمایه اجتماعی (انسجام، مشارکت ، اعتماد متقابل و احساس وجود تصویری مشترک از آینده )و میزان کارایی کارکنان شهرداری بیرجند رابطه ی معنی دار و مستقیمی وجود دارد .

کلیدواژه ها

سرمایه اجتماعی ، مشارکت ، اعتماد متقابل، کارایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.