تحلیل فرآیند تثبیت و پایدارسازی کنده های حفاری بعنوان یکی از روش های مدیریت پسماندحفاری در راستای حفاظت از محیط زیست پیرامونی چاههای نفت و گاز (مطالعه موردی یکی ازمیادین نفتی جنوب غرب ایران)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 610
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HESD04_081
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
از جمله مشکلات زیست محیطی که امروزه صنعت نفت با آن مواجه است آلودگی های ناشی از پسماندهای حفاری (دور ریز کنده های حفاری و سیالات حفاری) چاههای نفت و گاز در مناطق نفتخیز می باشد و این مشکل در جنوب کشور بعلت تراکم بالای چاهها نمود بیشتری دارد. قوانین زیست محیطی جاری در کشور صنایع فعال در این زمینه را ملزم به مدیریت اصولی اینگونه پسماندها و کاهش اثرات زیست محیطی آنها نموده است. یکی از مهمترین عوامل در کاهش اثرات زیست محیطی پسماندها مدیریت آنها بر اساس روش های نوین و پربازده میباشد به گونه ایی که برخی مواقع هزینه های مورد نیاز در حذف آلودگی های یک مجموعه صنعتی و یا کنترل انتشار آلودگی آن، با اعمال مدیریت صحیح و ابتکاری به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکند. در این تحقیق سعی شده است نتایج عددی استفاده از سیستم تثبیت کنده های حفاری که یکی از مهمترین و در عین حال ساده ترین روشهای کنترل پسماند حفاری است در یک نمونه چاه در میدان اهواز تشریح گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سمانه جهانبخشی
کارشناس ارشد آلودگیهای محیط زیست
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :