بررسی عملکرد پوست سبز پسته به عنوان منعقدکننده طبیعی در حذف کدورت از آب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: HESD04_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1018
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست
دکتری مهندسی محیط زیست
چکیده
در تصفیه خانه های آب و فاضلاب برای حذف ذرات معلق و کلوئیدی معمولاً از فرایند انعقاد و لخته سازی استفاده می شود.امروزه به منظور انجام فرایند انعقاد از نمکهای فلزی سولفات آلومینیوم کلریدفریک و پلی آلومینیوم کلراید استفاده میگردد. مشکلات بهداشتی و اقتصادی این منعقدکننده ها باعث شده است تا تحقیقات گسترده ای جهت جایگزینی آنها با مواد طبیعی انجام گیرد. مطالعه حاضر با هدف بررسی کارایی منعقدکننده پوست سبز پسته در فرآیند تصفیه آب و فاضلاب انجام شد.آزمایشات مربوط به انعقاد و لخته سازى توسط دستگاه جارتست انجام پذیرفت. آب به صورت مصنوعى آلوده گشت، براى ایجاد کدورت از کائولینیت استفاده شد. اثر پارامترهایی از قبیل pH، غلظت ماده منعقد کننده و کدورت اولیه بررسی شد، نتایج نشان می دهد که این ماده قادر به کاهش کدورت آب می باشد. غلظت50 میلیگرم در لیتر منعقد کننده در pH=5بهترین عملکرد در فرایند انعقاد و لخته سازى با راندمان 88 درصد در شرایط بهینه را دارد. نتایج آزمایشات بیانگر آن است که افزودن کدورت در نمونه هایی با غلظت های مختلف منعقد کننده، بهبود راندمان کاهش کدورت را در پی دارد و بر اساس نتایج این منعقد کننده می تواند نقش موثری در تلفیق با سایر منعقد کننده های شیمیایی بعنوان کمک منعقد کننده را دارا باشد. لذا از پوست سبز پسته میتوان در صنایعی که فاضلابی با کدورت زیاد و pH های مشابه دارند نیز استفاده کرد.کلیدواژه ها
منعقد کننده طبیعی- پوست سبزپسته- حذف کدورت-جارتستمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.