زیست پالایی الکتروکینتیکی آلاینده های آلی:فرایندهای اساسی و کاربردهای زیست محیطی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: HESD04_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 759
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-محیط زیست، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
استادیار مهندسی عمران-محیط زیست، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
چکیده
در حال حاضر، گرایش روزافزونی به یافتن فناوری های پالایشی پایدار برای حذف آلاینده ها از خاک و آبهای زیرزمینی وجود دارد. این پژوهش به ارزیابی قابلیت و کارآیی فناوری ترکیبی EK-BIO می پردازد که عبارت است از ترکیب فناوری الکتروکینتیک (اعمال یک پتانسیل الکتریکی برای انتقال گونه های آلی و غیرآلی و یا ذرات و ارگانیسم های موجود در لایه های زیرسطحی، به صورت مستقل از هدایت هیدرولیکی) با فناوری زیست پالایی (تخریب و تجزیه درجا یا خارج از محل آلاینده های آلی و یا تضعیف آلاینده های غیرآلی به واسطه فعالیت میکروارگانیسم های فعال یا اندوسپورهای تزریقی). هدف از این پژوهش، بررسی سطح دانش کنونی درباره زیست پالایی الکتروکینتیکی و ارزیابی عواملی است که بر افزایش مقیاس مطالعات ازمایشگاهی به کاربردهای فراگیر میدانی اثرگذار می باشند. از مباحث مورد بررسی می توان به ساز و کارهای زیست پالایی الکتروکینتیکی در محیطهای متخلخل زیرسطحی و در مقیاسهای مختلف، تأثیر فرایندهای زیست محیطی بر پدیده های الکتروکینتیکی و گزینه های امکان پذیر طراحی برای کاربردهای میدانی اشاره کرد. پیشنهاد می گردد که پژوهشهای بعدی در این زمینه، شامل تحلیل زیست پالایی الکتروکینتیکی در شرایط زیست محیطی واقعی تری مانند سامانه های فیزیکی ناهمگن آلوده به ترکیبی از آلاینده های آلی مقاوم و آلاینده های غیرآلی فلزی باشد تا از این طریق بتوان شناخت دقیق تری را از ساز و کارهای اثرگذار بر هر دو فناوری زیست پالایی و الکتروکینتیک در کاربردهای میدانی حاصل نمود.کلیدواژه ها
الکتروکینتیک، زیست پالایی، فناوری ترکیبی EK-BIO، محیطهای متخلخل زیرسطحیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.